In samenwerking met Kek Mama

Eerste hulp bij cadeaustress

07.11.2022 09:35
pepernoten Sinterklaas Beeld: Getty Images

Broodtrommels vullen, boodschappen zeulen en sportclubjesstress: je hebt er als ouder je handen vol aan. Hoe maak je dan ook nog tijd vrij om cadeaus en lekkers in te slaan voor die drukke decembermaand?

Geen paniek: wij hebben een gouden tip voor je, want bij Lidl vind je alles onder één dak om te slagen voor je december cadeaus. Zo scoor je met één winkelbezoek niet alleen boodschappen, maar kun je ook langs voor snoepgoed én (schoen)cadeaus. Ben je meteen klaar, en scheelt je ook nog eens geld.

Dé plek voor speelgoed

En niet zomaar speelgoed, want Lidl vindt het belangrijk dat het naast betaalbaar ook kwalitatief goed moet zijn. Want iedereen snapt hoe vervelend het is als de wieltjes van een speelgoedwagen er na drie tellen afrollen. Of een pop in no time een been verliest en jij het vervolgens de rest van de pakjesavond louter druk hebt met het troosten van een verdrietig kind.

Een kleine greep

Neem bijvoorbeeld een treinset waarmee je kind zich in z’n eigen dinowereld waant. En wat dacht je van een poppenwagen? Perfect voor poppenmoeders en -vaders en door het hout niet kapot te krijgen. Ook als jouw kind een creatieveling is, kan je bij Lidl je lol op, want van knutselboeken tot magische viltstiften en zelfs een airbrush-set: de supermarkt heeft het. Dol op gezelschapsspellen? Zelfs dan is er genoeg keuze. Houd de folders van Lidl in de gaten, voor al het speelgoed telt namelijk op = op!

Goed, je voelt ‘m al aankomen: dit is slechts een kleine greep uit het assortiment. Bij Lidl vind je heel veel leuk speelgoed, altijd voor de laagste prijs. Wedden dat er hoe dan ook wat tussen zit voor je kind?

Suikergoed en marsepein

En als je dan toch bezig bent, dan kun je ook meteen het snoep- en strooigoed in je mandje gooien – zoals pepernoten in veel nieuwe smaken, chocoladeletters, taai-taai en marsepein. Maar ook Sinterklaasborrelhapjes en de lekkerste Sinterklaastoetjes. Wil je extra uitpakken? Lidl heeft de leukste Sinterklaas recepten voor jong en oud. Maak bijvoorbeeld samen met je kind een mooie Sinterklaastaart. Gezellig én hartstikke lekker.

Tip: vanaf zaterdag 12 november kan jouw kind een knutselplaat uit de winkel meenemen om zelf een schoentje te knutselen. Lever ‘m in bij een filiaal bij jou in de buurt en wie weet zit er de volgende dag een leuke verrassing in.