Celeb college – Adele

06.09.2016 20:25
fotoserie-celebrities-jong-moeder

In iedere Kek Mama: Celeb College van een bekende vader of moeder. Want die bekende ouders weten ook alles. Deze keer: Adele.

1. Kijk naar Teen Mom

Vroeger had Adele de reputatie van feestbeest. Tegenwoordig is ze braaf. “Het was zalig, maar ik rook niet meer en drink nog maar één borrel per week. Want moederen met een kater, dat is pas echt uitputtend. Oké, het is saai, maar gelukkig is er het MTV-programma Teen Mom. Als ik die tieners bezig zie, denk ik: ik doe het best goed.” 

2. Zing Let It Go

Een mazzelkont, die kleine Angelo. Als het even kan, zingt Adele haar zoontje dus in slaap. En nee, dat doet ze niet met haar eigen repertoire: het liedje Let it Go uit de tekenfilm Frozen staat met stip op nummer één. Een andere favoriet: Row Row Row Your Boat

3. Neem een kind als therapeut

Angelo heeft de hitzangeres weer met beide benen op de grond gezet. “Vroeger ging ik compleet op in een nieuw album, concert of fotoshoot. Nu denk ik: waar maak ik me druk om? Angelo is het belangrijkst, niets anders. Zonder het zelf te weten heeft dat kleine therapeutje mijn hoofd lekker opgeruimd.”

4. Klaag tot je scheel ziet

Moederen is ook zwoegen. En dan lucht het op daar lekker over te klagen. Dat doet Adele dan ook. “Ik heb het moederschap onderschat. Het is loodzwaar. En ik haat het eczeem dat ik krijg van het ontsmetten van die voedingsflesjes. Ik zeg met collegamoeder Pink: het is bloody hard work.”

5. Blijf muziek maken

Na de geboorte van Angelo kondigde Adele aan vijf jaar geen muziek te maken. Gelukkig heeft ze zich daar niet aan gehouden. Haar zoon is nu drie en de zangeres plooit haar tours en optredens soepeltjes rond zijn leven. Als ze écht niet thuis kan zijn, dan zit papa Simon klaar met FaceTime zodat Adele haar zoontje in slaap kan zingen.

Singer-songwriter Adele Laurie Blue Adkins (28) is verloofd met ondernemer en filantroop Simon Konecki (42). Samen hebben ze zoon Angelo James (3). Adele maakte met 19, 21 en 25 drie albums en sleepte tien Grammy’s, een Oscar en een Golden Globe binnen.