Cadeautje van de Sint: 7x de leukste knikkerbanen

20.11.2020 15:22
Sinterklaas cadeau knikkerbanen kind Beeld: Shutterstock

Bouw samen met je kind een heuse knikkerbaan, en zie al die balletjes op hoge snelheid naar beneden gaan. Dít zijn volgens Sint de leukste.

213-delig

Oké, met zoveel onderdelen duurt het even voordat-ie in elkaar is gezet, maar daarna heeft je bambino uren speelplezier met deze baan van het Italiaanse speelgoedmerk Quercetti.

Je koopt ‘m hier.

 

Haba

Is je peuter nog iets te klein voor een echte knikkerbaan? Dan kan hij met deze spiraalbaan van Haba alvast oefenen. De set is te bouwen op verschillende manieren, dus uitgespeeld raakt je kind niet snel.

Hier koop je ‘m.

 

BigJigs

Smalle banen en fraaie tunnels: met deze baan is het nog een hele klus om die knikkers beneden te krijgen.

Bestel ‘m hier.
 

Nog meer leuke speelgoedtips voor je kind?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >

 

Goki

Dat-ie van hout is, is al een pluspunt, maar deze knikkerbaan maakt ook nog eens geluid. Met een mooi woord heet het een klankpagode: zodra de knikkers naar beneden rollen, hoor je verschillende tonen. Weer eens wat anders dan een snelle roetsj-baan.

Hier koop je ‘m.

Quercetti achtbaan

Is je kind gek van achtbanen? Dan kan-ie met deze skyrail, van maar liefst acht meter lang, z’n lol op. Inclusief knikkers.

Je koopt ‘m hier.

 

Eichhorn

Met drie grote ballen, die onderaan de baan een belletje aantikken, is deze houten knikkerbaan een perfect cadeau voor dreumesen.

Je koopt ‘m hier.

 

Hubelino

Voor deze baan moet Sint even diep in z’n buidel tasten, maar dan heeft je kind wél wat. Hij kan er zelf namelijk de mooiste knikkerbanen mee maken: iedere week een ander model. En nog een pré: de bouwstenen passen op de Lego Duplo.

Bestel de set hier.

 

 

Lees ook:
11x originele surprises voor Sinterklaas >