In samenwerking met Kek Mama

Cadeaushopping: de fijnste cadeautips voor onder de kerstboom

11.12.2019 08:00

Hoera, Prénatal bestaat 60 jaar en viert dat met allerlei toffe feestaanbiedingen. Van korting op retro houten speelgoed tot gratis strijkstickers. We zetten de leukste voor je op een rij.

Van envelopromper tot op te hangen autostoeltje

In 1959 opende de allereerste babyspeciaalzaak in Nederland. Tijdens de afgelopen 60 jaar heeft Prénatal aan de wieg gestaan van vele innovaties die nog steeds onmisbaar zijn voor jouw babyuitzet. Bijvoorbeeld de envelopromper, een uitvinding van Prénatal oprichtster Trees Meijer. En vergeet ook de autostoel niet. Wist je dat je die 60 jaar geleden gewoon nog kon ophangen aan de achterbank?

 

Bestsellers van toen en nu in het zonnetje gezet

Hoe leuk: oma winkelde er, je moeder en nu jij. Shop lekker veel topaanbiedingen op producten die al (meer dan) 60 jaar niet meer weg te denken zijn in de babywereld. Zo krijg je nu 20% verjaardagskorting krijgt op alle knuffels en knuffeldoekjes, het houten speelgoed, alle buggy’s, autostoelen, Prénatal hydrofiele doeken en op de gehele Newborn Modern Retro collectie? Ook ideaal voor jouw kerstshopping.

 

We zetten alvast wat mooie items voor je op een rij:
 

Hier is Buddy

Deze lieve knuffelbeer (40 cm) is heerlijk zacht. Kan je kind uren mee knuffelen.

Knuffel Buddy, nu: € 14,39. Leeftijd: geschikt vanaf de geboorte.
 

Houten namentrein

Met deze houten lettertrein kun je iedere naam maken. Staat mooi op de babykamer, maar er kan natuurlijk ook mee gespeeld worden.

Namentrein per letter, nu: € 2,29
 

De paden op

       

Deze stalen Nijntje buggy is verstelbaar in 5 standen. Met zonnekap, boodschappenmand en schouderpads en compact opvouwbaar.

Prenatal Nijntje Buggy, nu: € 68. Leeftijd: vanaf 6-16 maanden (max. 15 kg).
 

De auto in     

Een ideale autostoel met veel extra’s om de rit met je kind nog veiliger te maken. Ook handig: de zitpositie in de auto, is soepel te verstellen van zit- naar volledige slaapstand (5 standen).

Maxi-Cosi Tobi autostoel, nu: € 149. Leeftijd: 9 maanden tot 4 jaar (9 tot 18 kg).
 

Kleine wasjes, grote wasjes

Deze washandjes, gemaakt van 100% katoen, voelen lekker zacht aan en nemen goed vocht op. Fijn om de tere babyhuid mee te wassen.

Prénatal hydrofiel washand 3-pack, nu: € 2,39
 

In de mode

Te leuk is de Prénatal Modern Retro collectie. Deze mode items kun je goed combineren. De binnenkant van dit shirt wordt geborsteld. Hierdoor voelt het shirtje nog zachter aan.

Prénatal Newborn unisex shirtje, nu: € 7,99

 

 

Wie jarig is trakteert

Cadeau: speciaal voor haar zestigste verjaardag heeft Prénatal zes exclusieve strijklabels ontworpen waarmee jij de outfit van je kind kunt pimpen. Zo maak je van elke romper of spijkerbroek een feest. Iedere klant ontvangt van 3 tot en met 15 december bij besteding vanaf € 25 in de winkel óf online een gratis set strijklabels.

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.