Dit is dé sportieve challenge voor het hele gezin

20.03.2020 11:02

Thuis werken en de juf spelen is geen ideale combinatie. Als je gamen met sporten combineert, houd je het de komende weken een stuk gezelliger in huis.

Samen gamen

Hier doe je kinderen altijd een plezier mee: een potje gamen. En samen wordt dat nog leuker. Het enige wat je nodig hebt, is een Nintendo Switch en de game Ring Fit Adventure. Daag elkaar maar eens uit met de mini-games, die kun je met het hele gezin spelen. Zo houd je het gezellig en ben je lekker met elkaar aan het bewegen. Gewoon thuis, voor de tv. Makkelijker wordt het niet.

Fit blijven

Met de Ring Fit Adventure blijf je fit, zeker als je weinig tijd hebt en toch wilt bewegen. Er zit een band bij die je om je bovenbeen doet en de Ring-Con houd je in je handen. Door die te bewegen, gebruik je je hele lichaam om de game te besturen. De ring inknijpen, optillen, zijwaarts bewegen, het zijn allemaal oefeningen die je al gamend uitvoert. Je kunt door fantasiewerelden joggen en het sportend opnemen tegen virtuele vijanden. Er zijn meer dan twintig werelden te ontdekken en je kunt meer dan honderd parcours afleggen.

 

Kracht en yoga

Stel je eigen work-out samen. Hiervoor kun je kiezen uit meer dan zestig verschillende fitness-, kracht- en yoga-oefeningen, onderverdeeld in de categorieën armen, buik en benen. Je krijgt duidelijke instructies en kunt op je eigen niveau trainen. Als extraatje krijg je een overzicht van het aantal verbrandde calorieën en je hartslag.

Lees meer over Ring Fit Adventure op nintendo.nl/ringfitadventure