Jaren geleden waren Bobbi en Mark in Nelson, vlakbij Las Vegas, voor een spannende kalendershoot. Nu gaan ze terug naar de ghosttown, mét zoon Brandon. Al snel komen er herinneringen boven. "Weet je nog die pose die je toen aannam?"

 
Saar Koningsberger is opnieuw verliefd: dit keer op de schaterlach van haar dochter Scottie. Helaas wordt ze deze week niet zo vaak getrakteerd op die lach, want Scottie heeft last van huilbuien. Misschien verlangt ze naar haar eerste hapjes eten. Saar gaat ijverig groentes pureren, maar of Scottie dat lekker vindt...?

 

 

Wil jij de juf of meester van jouw kind graag bedanken? Die vraag stelden we onlangs op onze facebookpagina. We kregen ongelofelijk veel reacties over geweldige juffen en meesters, maar juf Simone van groep 5 van basisschool Patricius in het Limburgse Echt sprong eruit. Benieuwd hoe Kek Mama’s Sara en Fleurop haar verrasten? In deze video zie je hoe dat ging.

Meer dan 70 ouders gaven juf Simone op. ‘Juf Simone is een knutseljuf en een praktijkjuf: ze maakt haar lesstof tastbaar zodat kinderen veel makkelijker leren én hun plezier in leren behouden. Bovendien ziet ze alles, bij iedereen, waardoor de kinderen uit haar klas zich op hun gemak voelen en met plezier naar school gaan. Ze is kortom het type juf waar kinderen jaren naar uitkijken om bij in de klas te komen. Het trieste aan dit verhaal is dat juf Simone, na jaren op dezelfde school les gegeven te hebben, de school moet verlaten. Hier hebben alle kinderen en ouders buikpijn van. Daarom zou het geweldig zijn als juf Simone nog één keer extra in het zonnetje gezet kan worden. Als iemand dit verdient, is zij het wel.’
En dus kreeg een heel verraste juf Simone op de laatste schooldag bloemen van Kek Mama’s Sara en van alle kinderen van groep 5. Ook krijgt zij een jaar lang elke maand een prachtig boeket toegestuurd van Fleurop.

 

Speciale boeketten voor juffen en meesters

Zelf nog op zoek naar een cadeau? Fleurop heeft een speciale selectie van mooie boeketten gemaakt om juffen en meesters te bedanken.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >