Beeld: Getty
Beeld: Getty

Deze moeder kijkt even weg van de commode terwijl haar kind er nog op ligt. Je raadt het al: de baby rolt er vanaf. Gelukkig vangt zijn broer hem net op tijd.

Met zijn superheldenreflexen sluit hij net op tijd zijn broer in de armen. Wat een timing, zeg. Je moet er toch niet aan denken wat er gebeurd was zonder die knappe snoekduik.

Schaamte

De jongen van 11 maanden en zijn grote broer van 9 mankeren niets. Wel zijn de held en zijn moeder nogal geschrokken van het voorval. Mama Tila Levi twijfelde of ze de beelden van de babyfoon online moest zetten. Ze schaamde zich voor het voorval. Welke moeder is er niet verteld dat je altijd op moet letten met het verschonen van een baby? Toch was ze even afgeleid toen haar middelste zoon een vraag stelde. Zelfs toen ze naast de commode stond wist de baby op zijn buik te rollen en naar beneden te vallen.

 

Wonderen

Tila hoopt alle ouders mee te geven om vooral te genieten van hun kinderen. Vooral in tijden zoals dezen, waar er veel boosheid, negativiteit en onbegrip heerst door de presidentsverkiezingen. Ze raadt ons aan te focussen op de wonderen die zomaar kunnen plaatsvinden. Er kan zomaar iets gebeuren waardoor het verandert. Met die gedachte in haar achterhoofd besloot ze de heldenactie van haar zoon toch te delen.

 

Zo'n wonder in Amerika, dat zouden columnisten Mariëtte Middelbeek en Anke Laterveer trouwens ook wel willen. Zij schrokken zich rot van de verkiezing van Donald Trump als president. Lees ook hun columns: 21 dingen die ik dacht toen Trump won en Lieve kinderen, sorry.

Saar Koningsberger stuurt haar dochter Scottie deze week voor het eerst naar de opvang. Spannend, dus propt ze haar eigen agenda helemaal vol. Ze is druk met de voorbereidingen voor haar nieuwe bedrijf, moet naar het ziekenhuis voor een controle en loopt te stoeien met de Maxi-Cosi. 
 


Saar heeft haar operatie achter de rug en voelt zich weer goed. Gelukkig maar, want ze moet deze week naar een bruiloft. Dochter Scottie gaat die avond voor het eerst bij oma logeren. En dat is voor Saar niet makkelijk.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >