Zand erover: dít is het leukste speelgoed voor in de zandbak

23.09.2021 15:02
uniek zandbak speelgoed

Met een zandbak creëer je een briljante speelplek in je eigen tuin of op je terras – kinderen en zand zijn immers een gouden combinatie. Maar met welk speelgoed rust je zo’n zandbak nou eigenlijk uit, naast het standaard emmertje en een schep?

Wij gingen op zoek naar uniek zandbakspeelgoed voor je kind en maakten een mooie selectie. Shoppen maar!

 

1. VanPauline strandset ‘groen’

Natuurlijk, die emmer en die schep zijn wel hartstikke leuk, dus daarom hoort dit mooie setje van VanPauline zeker in deze shopping list thuis. De stijlvol gekleurde strandset heeft alles voor de beginnende zandliefhebber: een schep, harkje, ijsvormpjes, een emmer en een gietertje. De spullen zitten in een handig ‘boodschappenmandje’, zodat je alles ook snel inpakt voor een dagje strand of een bezoekje aan de speeltuin in de buurt.
– Afmetingen mand: 26x19x12cm (LxBxH)
– Lengte schepje: 16cm
– Gemaakt van hard, mat plastic

Hebben! Dit leuke setje is niet alleen mooi, maar ook nog eens handig

 

2. Gave graafmachine

Hier gaat jouw kleine Bob de Bouwer ongetwijfeld van glunderen: een ‘echte’ stalen graafmachine in de achtertuin. Dit kanariegele, merkloze apparaat is perfect voor in de zandbak: zet ‘m in grotere exemplaren in het zand, of parkeer ‘m aan de rand van een kleiner zandparadijs. De graafmachine met zitje is eenvoudig te bedienen en 360 graden te draaien, zodat je het zand overal naartoe kunt verplaatsen.
– 80x25x50cm
– Materiaal: sterk metaal en stevig kunststof
– Geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar

Wauw, dit gaat mijn peuter fantastisch vinden

 

Lees ook
Zandbak voor in de tuin kopen? Hier moet je op letten

 

3. Classic World houten zandtrechter

Niet zo’n fan van plastic speelgoed? Dan heeft Classic World fantastische houten speeltjes voor in de zandbak. Met deze zandtrechter is het heerlijk kliederen: gooi bovenin het zand in de bak en het rad gaat draaien. Laat het zand vallen of vang het op met een kiepwagen die er onderdoor kan rijden. Leuk? Shop ook de zandmolen en zandglijbaan van hetzelfde mooie merk.
– 60x30x30cm (HxBxL)
– Vanaf 3 jaar
– Te combineren met andere houten zandspeeltjes van Classic World

Dit duurzame speelgoed lijkt me geweldig voor in onze zandbak

 

4. Liewood ‘Dante Beach Set Fruit’

En gewoon omdat het zo mooi is, gooien we nog een setje met emmer en schep in de groep: de ‘Dante Beach Set Fruit’ in de kleur ‘Dove Blue’ van Liewood. Deze set met vrolijk fruitthema bestaat zoals gezegd uit een emmer en een schep, maar bevat ook vier zandvormpjes: een meloen, ananas, aardbei en een citroen. We horen je denken: ‘dat zouden ook leuke bakvormpjes zijn’. Komt dat even mooi uit: ze kunnen namelijk ook in de oven voor de leukste cakejes en koekjes.
– Formaat emmer: 14x10cm (HxB), formaat schep: 22×6,5 (LxB)
– Gemaakt van 100% siliconen
– Zandvormpjes kunnen in de oven, ook vaatwasserbestendig

Wauw, deze multifunctionele prachtset wil ik zeker shoppen

 

5. Huckleberry ‘sand tools’

Heeft jouw kind ook al eens met open mond naar zandsculpturen aan de kust staan kijken? Nu kan-ie zelf aan de slag om de mooiste zandkastelen te creëren in de eigen achtertuin. Met deze handige set ‘zand-gereedschap’ til je je bouwwerk naar een hoger niveau. Borstel los zand weg met het kwastje, maak stukken gladder dan glad met de smoothing tool en gebruik de driekantige hark om verschillende texturen aan te brengen.
– Verpakking: 19x19x2cm (LxBxD)
– Gemaakt van bamboe, katoen en nylon
– Makkelijk mee te nemen op reis

Deze toffe tools gaan behalve de zandbak voortaan ook standaard de strandtas in

 

Lijkt een zand-watertafel jou geweldig in de tuin? Dít zijn de leukste exemplaren om te shoppen.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >