In samenwerking met Kek Mama

Waarom deze service handig is (voor het hele gezin) nu je meer thuiswerkt

14.07.2021 10:00
waarom dit product handig is thuiswerken hele gezin HP

Nog even een schoolrapport of huiswerk printen, terwijl je nét je inkt hebt opgemaakt aan die notulen van werk. Balen: thuiswerken kan best een uitdaging zijn. Met deze makkelijke tip zorg je ervoor dat zelfs de kleurplaten niet meer on hold staan

1. Nooit meer zonder

Nu je thuis nog meer aan het multitasken bent, is het fijn als je thuiskantoor op orde is. Om ervoor te zorgen dat jij en je gezin nooit meer zonder inkt of toner komen te zitten, kun je kiezen voor iets superhandigs: het HP instant ink-abonnement. Cartridges worden naar jou verzonden vóórdat je ze nodig hebt, want jouw printer geeft HP een seintje, zodat je nooit zonder zit.

2. Lekker budgetvriendelijk

Je kiest het printplan dat bij je past. Geen jaarlijkse kosten, contracten of verplichtingen. Inkt, bezorging en recycling heb je al vanaf 99 cent per maand. Je bespaart je al gauw 70% op originele HP-inkt en dat scheelt een hoop geld. Dat is mooi meegenomen als je alle foto’s wilt printen van de komende familie-uitjes in de zomervakantie.
 

3. Kleurplaten binnen bereik

Jouw inkt wordt automatisch thuisbezorgd. En dat kun je altijd kosteloos opzeggen, pauzeren of aanpassen. Als je niet al je pagina’s gebruikt, neem je de overgebleven pagina’s automatisch mee naar de volgende maand. Of je deelt een extra kleurplaat uit – heb jij gelijk even je handen vrij.

4. Geniet van gemak

Ondanks dat je er  minder snel aan denkt, is het tegenwoordig ideaal om niet alleen je kantoor maar óók je thuiswerkplek van alle gemakken te voorzien. Gun jezelf die extraatjes die het voor jou makkelijker maken. Denk naast een inkt-abonnement eens aan een fruitpakket van de groenteboer, een fijne stoel, die mooie plant of juist die extra lekkere luxe lievelingskoffie. Zo werk je uiteindelijk toch gewoon fijner en sneller.

Mama-influencer Iris Zeilstra: “Als moeder en ondernemer is er geen ontkomen aan een druk schema. Het Instant Ink abonnement geeft mij een zorg minder, aangezien ik nooit meer zonder inkt kom te zitten en kan ik volop kleurplaten en planningen printen voor de volgende dag”.
 

Ook benieuwd naar HP Instant Ink? Probeer het nu voor jouw HP printer en ontvang als Kek Mama-lezeres 10 euro Instant Ink tegoed. Klik hier voor korting!