In samenwerking met Kek Mama

Vang de zomer: maak je favoriete herinneringen blijvend met instax

15.06.2023 06:30

Daar komt ze eindelijk aan: de heerlijke zomer. Bij uitstek hét moment om herinneringen te maken. Van een dagje pretpark of een avond op pad met jouw geliefde tot eindeloos dansen op een festival met vriendinnen of een dagje strand met het hele gezin. Hoe leuk en waardevol om deze herinneringen blijvend te maken door ze uit te printen met instax?

Zie je het voor je? De hele koelkastdeur of toiletmuur vol met foto’s van jouw favoriete momenten van de zomer – of eigenlijk van elk seizoen. Zo kun je de bijzondere herinneringen elke dag herbeleven en delen met anderen. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Met de draadloze fotoprinters van instax. Naast de instant camera’s die je vast wel kent, zijn er verschillende printertjes die jouw digitale foto’s één op één printen. Wel zo handig, want op deze manier kies je zelf de mooiste kiekjes uit om te vereeuwigen. En je hebt ze binnen 15 seconden in je handen.

Hoe dit allemaal werkt en of het echt zo handig is testten Kek Mama’s Kimberley, Lisa en Sesanne voor je uit.  

Rijke beelden

Kimberley, bonusmoeder van Norah (5) en moeder van Jackie (7 maanden): “Fotomomenten genoeg, maar nooit de tijd om ze ergens te laten printen. Zonde en daarom des te leuker dat ik de instax mini Link 2 mag testen. De app biedt allerlei leuke opties. Kies ik voor het toevoegen van een sticker (de hartjes zijn Norahs favoriet), een tekst of maak ik een collage? Mijn favoriet is de optie ‘rich mode’ in instellingen. Zo rollen al mijn plaatjes er in zonnige kleuren uit, ook die geschoten op de wat minder zonnige vakantiedag. Nadeel? Dat ik zo enthousiast ben dat mijn fotopapier nu alweer op is.”

In mijn element

Lisa, moeder van Bobbi (5) en Nova (2): “Mijn vriend en ik gebruikten de instax Link WIDE tijdens de verjaardag van Bobbi, maar ook toen we een avondje samen op stap gingen. Je kunt allerlei toffe elementen toevoegen, zoals stickers en filters. Het is zelfs mogelijk om een geheim bericht of een locatie toe te voegen. Bovenal ben ik blij dat ik de foto’s makkelijk en snel kon printen – ik kijk ze nu vaker terug dan wanneer ze op mijn telefoon waren blijven staan.”

#leukefilters

Sesanne, moeder van Max (7), Bram (5) en Philippa (2): “Niet alleen mijn kinderen krijgen dankzij de instax SQUARE Link meer tastbare foto’s die ze kunnen ophangen, óók ikzelf gebruik ’m na een avondje dansen of een etentje met vriendinnen. Juist door die momenten uit te printen heb je een goede reminder om dit soort uitjes vaker op de agenda te zetten. Extra bonus: de filters en contrasten die je foto’s nét wat extra’s geven.”

Meer over de printers

De printers van instax zijn gemakkelijk in gebruik en werken draadloos. De instax mini Link 2 print in instax mini filmformaat, ter grootte van een creditcard. De instax SQUARE Link print vierkante foto’s en de instax Link WIDE is perfect voor liggende beelden. Ook zijn alle apparaten in diverse kleuren verkrijgbaar.

Zelf aan de slag met een instax smartphoneprinter? Klik dan hier.