Met deze spelletjes maak je er thuis een feestje van

07.12.2021 23:28
spelletjes_voor_tijdens_avondklok

Wel in quarantaine, niet in quarantaine… Ach ja: met deze spelletjes merk je er überhaupt niets van, want ze zijn zo leuk dat je er toch wel voor thuisblijft. 

Ticket to Ride – Amsterdam

Behoefte aan een dagje Amsterdam tijdens deze lockdown? Alsjeblieft: welkom in de hoofdstad tijdens de 17e eeuw. Tijdens dit spel strijd je tegen elkaar om om de meest lucratieve handelsroutes te claimen, contracten te voltooien en waardevolle handelswaren te verzamelen. Een keer wat anders dan een middag shoppen, niet?
– Leeftijd: 8+
– Aantal spelers: 2-4
– Spelduur: minimaal 15 minuten

Bestel ‘m hier

 

Monopoly

Misschien wel een van de bekendste bordspellen ooit. Koop de mooiste straten op, bouw huizen en hotels en word rijk. Leuk exraatje: deze Nederlandse editie is in een nieuw jasje gestoken en aangepast aan deze tijd.
– Aantal spelers: 2-6
– Taal: Nederlands
– Spelduur: 90 minuten

Dit spel wil ik!

 

Twister

Maakt jou het uit dat de sportscholen dicht zijn: met dit spel verbrand je minstens zoveel calorieën. Als het je lukt om op je benen te blijven staan, dan. 
– Leeftijd: 6+
– Spelduur: 10 minuten
– Inclusief mat en draaiwijzerkaart

Doe mij deze maar

 

Lees ook
5x leuke puzzels voor volwassenen >

 

Vier op 'n Rij

Een klassieker die hoe dan ook in de smaak valt. En zo simpel als wat, want heb jij als eerste vier op een rij? Dan ben jij de winnaar.
– Leeftijd: 5+
– Aantal spelers: 2
– Familiespel

Ja, dit spel vindt mijn kind fantastisch

 

Mens Erger Je Niet! 

Mens erger je niet! is het meest gespeelde gezelschapsspel (in een luxe Dobbelautomaat uitvoering!). Zo weet je zeker dat de dobbelsteen niet van tafel rolt en de pionnen zelfs na een frustratieklap op tafel nog recht staan.
– Aantal spelers: 2-4
– 16 pionnen
– Speeltijd: 30 minuten

Kopen? Dat kan hier

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >