Met deze koptelefoons en oordopjes (met korting!) is het éindelijk even stil om je heen

25.11.2021 12:01

Gillende kinderen, klussende buren, de zoveelste aflevering van Peppa Pig: soms zou je dat geluid best even uit willen zetten. Nou, dat kan. Met een Noise Cancelling koptelefoon of draadloze oordoppen. Deze exemplaren scoor je tijdens Black Friday voor de beste prijs. 

Wij zochten in samenwerking met Tweakers voor je uit waar je de beste deals voor koptelefoons en oordoppen vindt. 

 

Tweakers voor elektronica vergelijking en reviews

Tweakers is de grootste website op het gebied van technologie en elektronica. Je vergelijkt er elektronica, maar vindt er ook de beste reviews. Met Black Friday werken we met Tweakers samen om jou de allerbeste deals te geven die passen bij #momlife. Van televisies en tablets, tot de beste deals op draagzakken en zelfs je hele babyuitzet. Dit is een selectie van de allerbeste deals.

 

JBL Live Pro+ TWS

Deze draadloze oordoppen zijn van alle gemakken voorzien. Met Adaptive Noise Cancelling bepaal je zelf hoeveel geluid je toelaat, door ‘m aan te raken activeer je de spraak assistent en je kunt de oordoppen ook los van elkaar gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het bellen. Je scoort ze nu met 53 euro korting. 

– Na opladen 6 tot 7 uur te gebruiken
– Met handig opbergetui
– Binnen 2 uur volledig opgeladen

Ja, deze zijn binnenkort van mij 

 

Fresh ’n Rebel On-ear koptelefoon

Ook wel eens lekker: laat het geluid van je stofzuigende partner, klierende kinderen of luidruchtige buurman naar de achtergrond verdwijnen met deze koptelefoon. Is hij leeg? Geen paniek, want binnen twee uur laad je ‘m volledig op. Tweakers spot een prijsdaling van maar liefst 37%. 

– Verkrijgbaar in verschillende kleuren
– Met Active Noise Cancelling
– Ingebouwde microfoon en afstandsbediening

Ik kan wel zo’n koptelefoon gebruiken

 

Lees ook
Deze 8 luxe (maar handige!) babyitems zijn tijdens Black Friday wél betaalbaar >

 

Jabra Elite Active 75t

Gehannes met oordopjes die in de knoop raken is verleden tijd met deze draadloze oordoppen. Helemaal fijn als je (voor werk) regelmatig aan de telefoon hangt, want in de oordopjes zitten vier (!) microfoons. Daarmee kun je elkaar verstaan op de meest rumoerige plekken. Tweakers spot een prijsdaling van 31%.

– Met Noise Cancelling
– Waterdicht en zweetbestendig
– Tot 7,5 uur ononderbroken luisteren

Bestel deze oordoppen nu voor een fijne prijs

 

Philips TAPH805

Als je eenmaal een koptelefoon met Noise Cancelling gewend bent, wil je nooit meer anders. Toch bang om zonder te komen zitten, omdat-ie leeg is? Deze Sony kun je extra snel opladen: na vijftien minuten opladen kun je weer zes uur luisteren. Tweakers spot een prijsdaling van 31%.

– Met Noise Cancelling
– Je kunt ‘m in twee richtingen opvouwen
– De oorkussens bedekken je hele oor

Yes, deze wil ik

 

Huawei Freebuds 4i 

Wil je ook genieten van draadloze oordoppen, maar dan wel voor een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan ga je voor deze Freebuds van Huawei. Je hoeft ook niet bang te zijn dat ze tijdens het wandelen uit je oren vallen, want door de ergonomische vormgeving sluiten de oordoppen perfect aan. Tweakers spot een prijsdaling van 31%.

– Na volledig opladen kun je 10 uur luisteren
– Ze verbinden automatisch met je telefoon als je de case opent
– Werkt met aanraakbediening

Deze gooi ik in m’n digitale boodschappenmand

 

 

Nog meer Black Friday-aanbiedingen?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >