Is jouw kind dol op Paw Patrol? Dan is dit speelgoed fantastisch

02.06.2022 15:30

Van speeltuinen en voorleesboeken tot kindvriendelijke restaurants: regelmatig deelt een moeder van de Kek Mama-redactie haar favoriete tips. Dit keer: het leukste Paw Patrol-speelgoed van Mack (4), de zoon van online redacteur Malu.

Mack is sinds we naar Paw Patrol: De Film zijn geweest helemaal verknocht aan de autorijdende hondjes. Knuffels, auto’s, kleurboekjes: wat er ook van Paw Patrol te vinden is, Mack wil het hebben. Dít zijn z’n favorieten:

Paw Patrol teamvoertuig

Toegegeven: hij is niet goedkoop, maar dan heb je ook wat. De PAW Patroller heeft opbergruimte voor maximaal zeven True Metal-verzamelvoertuigen en als je ‘m uitklapt, ontstaat er een compleet circuit waar je kind uren zoet mee is. Deze set bevat een exclusief Robothondvoertuig van gegoten metaal op schaal 1:55.

Bestellen? Dat kan hier

Bestuurbare auto

Geef Mack een speelgoedauto en hij is uren zoet – helemaal als-ie ‘m zelf kan besturen met een afstandsbediening. Deze is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar dus heel gemakkelijk in beweging te krijgen door middel van twee knopjes. Goed om te weten: je hebt vijf AAA-batterijen nodig, die zijn niet inbegrepen.

Ja, hier wordt mijn kind blij van

Lees ook: Speelgoed voor een 5-jarige: waar moet je op letten?

Paw Patrol knuffel

Je kunt ‘m in veel speelgoedwinkels vinden, deze Paw Patrol knuffel. Mack wilde Chase, maar je kunt ook kiezen voor Marshall of Sky.

Deze wil ik hebben

Cadeauset

Deze Paw Patrol-mini’s zijn geweldig om cadeau te doen: Mack neemt ze overal mee naartoe. Door de kleine onderdelen zijn ze geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Ik wil ze kopen

Trommel

Minder leuk voor de buren dus we verstoppen ‘m regelmatig, maar Mack vindt de trommel geweldig.

Hup, in het winkelmandje

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.