paw patrol speelgoed

Van speeltuinen en voorleesboeken tot kindvriendelijke restaurants: elke week deelt een moeder van de Kek Mama-redactie haar favoriete tips. Dit keer: het leukste Paw Patrol-speelgoed van Mack (3), de zoon van online redacteur Malu.

Mack is sinds we naar Paw Patrol: De Film zijn geweest helemaal verknocht aan de autorijdende hondjes. Knuffels, auto's, kleurboekjes: wat er ook van Paw Patrol te vinden is, Mack wil het hebben. Dít zijn z'n favorieten: 

 

Paw Patrol teamvoertuig

paw patrol speelgoed

Article continues after the ad

Toegegeven: hij is niet goedkoop, maar dan heb je ook wat. De PAW Patroller heeft opbergruimte voor maximaal zeven True Metal-verzamelvoertuigen en als je 'm uitklapt, ontstaat er een compleet circuit waar je kind uren zoet mee is. Deze set bevat een exclusief Robothondvoertuig van gegoten metaal op schaal 1:55.

Bestellen? Dat kan hier

 

Bestuurbare auto

paw patrol speelgoed

Geef Mack een speelgoedauto en hij is uren zoet - helemaal als-ie 'm zelf kan besturen met een afstandsbediening. Deze is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar dus heel gemakkelijk in beweging te krijgen door middel van twee knopjes. Goed om te weten: je hebt vijf AAA-batterijen nodig, die zijn niet inbegrepen.

Ja, hier wordt mijn kind blij van

 

Lees ook
Alsjeblieft, hulpsinterklaas: 6x cadeautips voor moeders >

 

Paw Patrol knuffel

paw patrol speelgoed

Je kunt deze knuffel in veel speelgoedwinkels vinden, maar, budgettip: wandel gewoon even de Action binnen. Daar kost-ie nog geen tientje - en dat voor een formaat van 53 x 18 cm. Mack wilde Chase, maar je kunt ook kiezen voor Marshall of Sky.

Deze wil ik hebben

 

Cadeauset

paw patrol speelgoed

Deze Paw Patrol-mini's zijn geweldig om cadeau te doen: Mack neemt ze overal mee naartoe. Door de kleine onderdelen zijn ze geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. 

Ik wil ze kopen

 

Trommel

paw patrol speelgoed

Minder leuk voor de buren dus we verstoppen 'm regelmatig, maar Mack vindt de trommel geweldig. 

Hup, in het winkelmandje

 

 

Meer Editor’s Favorites? Elke zaterdag publiceren we een nieuwe lijst met tips.