In samenwerking met Kek Mama

Eerste hulp bij vitaminestress

14.02.2023 10:39

Snotneuzen, hoestbuien, gebroken nachten: het is wat, die winterperiode met kinderen. Hoe zorg je er op zulke momenten voor dat je kind genoeg vitaminen binnenkrijgt?

Kek Mama heeft dé tip: geef je kind elke ochtend een vitaminegummie van Yummygums.

 

Geen strijd meer

Die zijn heerlijk fruitig en bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Zo hoef je die strijd om een doorsnee vitaminepil niet meer te voeren tijdens die loeidrukke ochtendspits en heb jij mooi tijd om de schooltassen te vullen. Let wel: verstop het potje, want ze smaken zo lekker dat je kind er ongetwijfeld nog een paar wil. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Met één Kids gummie krijgt je kind immers de normale (en veilige!) dosering binnen als aanvulling op hun voeding. 

Plantaardige bronnen

Nu vraag jij je natuurlijk af, ‘geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, waar zijn ze dan mee gemaakt?’ Daar kunnen de ontwikkelaars kort over zijn: voor de gummies gebruiken ze plantaardige bronnen. De kleurstoffen worden gewonnen uit bronnen zoals wortel en zwarte aalbes en de aroma’s komen uit fruit. De gummies zijn suikervrij, maar om ze écht onweerstaanbaar te maken voor je kind bevatten ze een klein beetje maltitol en stevia.

Ook voor volwassenen

Trouwens, ook voor volwassenen zijn Yummygums een uitkomst. Want of je nu op zoek bent naar ondersteuning voor je weerstand, energie of een portie vitamine D, de keuze in het assortiment is reuze. Om precies te weten welke gummie supplementen bij jou passen, kun je de vitaminetest doen. En helemaal fijn: met de code KEKMAMA20 krijg jij nu 20% korting op jouw aankoop! (Geldig op losse gummies en niet in combinatie met andere acties)

Meer informatie over Yummygums vind je hier