In samenwerking met Kek Mama

Een echte musthave: de nieuwe gadget van INSTAX

26.10.2023 10:05
Foto door Jesse Knobbe

Op maandagavond 23 oktober vond de feestelijke coveronthulling van Kek Mama 15 jaar plaats. De avond stond in het teken van Ode aan het moederschap. Na de feestelijke coveronthulling werden de aanwezige vrouwen in de watten gelegd door verschillende merken, waaronder INSTAX.

Wie INSTAX zocht, hoefde niet lang om zich heen te kijken. Met een uitnodigende brand corner en een gepersonaliseerd kaartje werden de gasten warm onthaald. Alle moeders vielen in katzwijm bij het zien van de nieuwste gadget van INSTAX: de INSTAX Pal. Dit kleine apparaatje past in elke handtas en gebruik je tijdens feestjes of andere speciale momenten. Doordat je niet direct ziet hoe de foto eruitziet, haalt je hiermee het nostalgische gevoel van een wegwerpcamera weer terug. Alleen dan nu met het grote voordeel dat je de Pal eenvoudig met je smartphone verbindt middels een app. Je kunt de foto’s aan het eind van de avond alsnog bekijken.

Herinneringen vastleggen doe je met INSTAX

En vergeet al die leuke foto’s niet te printen met een van de vele camera’s van INSTAX. Gebruik de foto’s bijvoorbeeld als fotoslinger in de kinderkamer ter versiering. Plak een dierbare foto van jou en je beste vriendin op een lief kaartje of cadeautje. Of plak de muur van je thuiskantoor vol met vrolijke foto’s. Zonde om al die leuke herinneringen alleen in je telefoon te laten staan toch?

Foto door Jesse Knobbe

De feestelijke avond was zeer geslaagd. Alle aanwezige vrouwen gingen naar huis met een kleurrijke Pal en een fotoprinter. Klaar om bijzondere momenten, klein en groot, vast te leggen.

Zelf je dierbare herinneringen uitprinten? Shop de INSTAX printers hier.