Succes gegarandeerd: déze seksspeeltjes scoor je nu met korting

17.05.2022 15:14
seksspeeltjes korting

Blok een moment je agenda, dim het licht en installeer jezelf op een comfortabele plek. Klaar? Pak een van deze seksspeeltjes erbij en breng jezelf (of je partner) tot een hoogtepunt. Fijn: je scoort ze nu met korting.

Sta je op het punt jezelf blij te maken met een nieuw seksspeeltje? Komt goed uit, want met de code KEKMAMA2022 krijg je 10 euro korting bij een besteding vanaf 60 euro bij EasyToys. Goed moment om één of meerdere toys aan te schaffen, dus.

De keuze is reuze, dus we zetten een aantal bestsellers voor je op een rij.

Nouveau Curve Massager

Of je je partner nu een lichaamsmassage geeft of zelf aan de slag gaat: met de Nouveau Curve Massager vang je twee vliegen in één klap. En met tien standen heeft-ie genoeg kracht om jou tot een hoogtepunt te brengen.

Bestel ‘m hier

Rabbit Vibrator

Nieuw in de wereld van seksspeeltjes? Dan is deze Rabbit Vibrator een fijne om mee te beginnen. Inclusief clitorisstimulatie en tien verschillende standen. Als dat geen hete zomer wordt…

Shop de Rabbit Vibrator

Vibratie ei

Ook spannend: dit vibratie ei uit de eigen collectie van EasyToys, met drie vibratiestanden en zeven patronen. Gebruik de afstandsbediening om je partner op afstand te verwennen of neem ‘m mee in bad, want het eitje is waterdicht.

Ja, dit is echt iets voor mij

Satisfyer Pro 2

Als je het beste seksspeeltje van 2021 in huis haalt, wéét je dat het goed zit. De elf verschillende luchtdruk standen brengen je binnen no time tot een hoogtepunt. Extra fijn: dit waterdichte seksspeeltje neem je gewoon mee onder de douche.

Shop ‘m hier

Wonder Wand

Je hoeft nooit meer zonder speeltje op pad, want deze Wonder Wand is lekker compact en past dus makkelijk in je koffer. Hij heeft maar liefst 18 (!) vibratiestanden, een flexibele nek en is waterproof. Wat wil je nog meer.

Deze moet ik hebben

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.