Deze jongetjes worden omgetoverd tot prins en het is té schattig

07.09.2023 12:01

Een glow-up alleen voor meisjes? Tuurlijk niet. Deze jongens ondergingen een ware “prince-over” en werden in te schattige karakters uit Disney-films veranderd. En dat is niet onopgemerkt gebleven, want op TikTok gaan de prinsjes viral.

In Disneyland heb je de Bibbidi Bobbidi Boutique, een magische plek waar kinderen tussen de 6 en 12 jaar een royal treatment krijgen en worden omgetoverd tot echte prinsen en prinsessen. Het blijft niet alleen bij een pakje, aan alles is gedacht: make-up, accessoires, haar(glitters) en een heuse koninklijke aankondiging.

Prins Naveen-Logan

De kleine Logan hoeft niet lang na te denken: het wordt Prins Naveen uit De Prinses en de Kikker. Hij kiest een pak, schild en zwaard en mag dan met zijn moeder naar de boetiek voor de glow-up. Na het omkleden en aanbrengen van een strak en prachtig prinsenkapsel, wordt hij aangekondigd door zijn persoonlijke lakei: “Voor de allereerste keer presenteren wij u de verbazingwekkende, vriendelijke, sterke en moedige Prins Logan.” En trots dat-ie is!

@__linnduhh

This is your sign to take your son to Bibbidi Bobbidi Boutique ✨🤩😍🥰✨ #disneyland #bibbidibobbidiboutique #magichappensparade #disney #disneyparks #disneymagic #disneylandresort #princenaveen #disneytiktok #distok #disneytok #fyp #fy #princenaveenedit #princenaveensimp #princenaveencosplay #princenaveenedits #princenaveenisbae #princesstiana #princesstianaandthefrog #princesstiana👑

♬ original sound – __linnduhh

“Hij was de ENIGE prins in de boetiek, dus iedereen was onder de indruk van hem!” schrijft Logans moeder bij de video.

Lees ook –
Verklede Disney-peuter gaat viral op Instagram
>

Daarna zie je Prins Logan vooraan bij de parade en wordt hij enthousiast benaderd door onder andere de ‘echte’ Prins Naveen en Prinses Tiana. Die laatste blaast hem zelfs een kus toe. Logan heeft de dag van zijn leven – en zijn moeder natuurlijk ook.

Een park vol prinsen

Ook het zoontje van Brianna ging voor een prince-over. Net als Logan was hij de enige prins in de boetiek. Wij hopen er snel nog veel meer te zien, want deze lieve filmpjes smelten ons hart.

@bdgvelez

to all my boy mamas.. JUST DO IT #wdw #bibbidibobbidiboutique #disney #boymom

♬ a dream is a wish your heart makes – christina perri