Deze draadloze stofzuigers maken het huishouden een stuk makkelijker

27.06.2021 21:21
draadloze_stofzuigers_black_friday

Om die broodkruimels van je kind voortaan in een handomdraai weg te zuigen, selecteerden wij de fijnste draadloze stofzuigers. Wees er snel bij, want ze gaan als een speer.

Philips

Doordat de zuigmond bij deze Philips-stofzuiger zowel aan de voorkant als de zijkanten stof opzuigt, maak je ook lastige hoekjes heel gemakkelijk stofvrij. Geen plekje overslaan? Dankzij de LED-verlichting zie je vuil beter liggen. Accuduur: tot 40 minuten.
Inclusief handig ophangsysteem
– Met de krachtige turbostand is de accuduur 20 minuten
– Dankzij het anti-allergie filter geschikt voor mensen met een stofallergie

Ja, ik wil ‘m

 

AEG

AEG stelt nooit teleur, zo ook niet met deze draadloze stofzuiger. Door de zachte wielen en borstel gebruik je ‘m moeiteloos op kwetsbare vloeren van hout. Wil je het vloerkleed bij de salontafel of het laagpolig tapijt in de slaapkamer stofzuigen? Schakel dan de turbostand in. Accuduur: tot 30 minuten.
– 
In slechts 4 uur is de accu van de steelstofzuiger weer opgeladen en klaar voor gebruik
– Filter is makkelijk schoon te maken
Sterke zuigkracht

Dit is mijn favoriet!

 

Rowenta

Ziet er misschien uit als een ingewikkeld apparaat, maar dat is het niet. Deze Rowenta Air Force Flex heeft een flexibel stuk in de stang. Hierdoor kom je heel gemakkelijk onder lage meubels, zoals de bank of het bed. Wel zo fijn. Accuduur: tot 35 minuten.
– 
De LED-verlichting in de zuigmond zorgt ervoor dat je beter ziet waar het vuil ligt, zelfs op donkere plekken
– Met de up-top borstel kom je zelfs bovenop de kast om daar te stofzuigen
– Eenvoudig te monteren en schoon te maken

Bestel de stofzuiger hier

 

Lees ook
Tel uit je winst: zoveel calorieën verbrand je met het huishouden >

 

Dyson

Geen geklooi meer met draden: deze Dyson hoef je alleen maar van het laadpunt te klikken. Hij is licht, wendbaar en kan ook gebruikt worden als kruimeldief. En – niet onbelangrijk – hij ziet er nog mooi uit ook. Accuduur: tot 40 minuten.
– 
Met de turboborstel is deze steelstofzuiger erg geschikt voor laagpolig en hoogpolig tapijt
– Met de verlichte kierenzuiger weet je zeker dat je geen vuiltje over het hoofd ziet, ook niet in de moeilijk bereikbare hoeken
Gemakkelijk te legen

Dit klinkt als muziek in mijn oren

 

Inventum

De Inventum DE010 is een krachtige stofzuiger die je kunt gebruiken voor elke vloer in huis. Volledig opgeladen gaat de accu 25 minuten mee: lang genoeg om de hele benedenverdieping te stofzuigen.
– Door de ronddraaiende borstel van de turboborstel verwijder je eenvoudig vuil én grof vuil, zoals dierenharen
– De steelstofzuiger heeft rubberen wielen en bescherming op de zuigmond, hierdoor is deze ook geschikt voor kwetsbare houten vloeren
– Licht gaat automatisch aan op donkere plekken

Jep, doe mij deze maar

 

AEG

Met dit model van AEG maak je harde of houten vloeren in een handomdraai stofvrij. En door de zachte borstel verdwijnt zelfs het allerfijnste fijnstof van de grond. Accuduur: tot 45 minuten.
– 
Zeer geschikt voor houten vloeren
– Kruimeldief los te gebruiken
– De motor zit onderaan, daardoor voelt-ie minder zwaar

Bestellen? Kom maar door

 

 

Bosch

Deze Bosch-stofzuiger heeft zoveel verschillende mondstukken dat je zeker weet dat je alle hoeken en gaten bereikt. Hij is trouwens perfect voor mensen met huisdieren, want de turboborstel verwijdert dierenharen in no time van harde vloeren en uit het tapijt. Accuduur: tot 40 minuten.
– 
Zeer veelzijdig in gebruik dankzij de kruimelzuiger die je los koppelt van de steel
Inclusief extra accu
– Met een accuspanning van 18 volt is deze stofzuiger krachtiger dan andere in deze prijsklasse

Koop ‘m hier

 

Miele

Een stofzuiger van Miele die er hartstikke strak uitziet. Maar dat niet alleen, want in slechts 4 uur is de accu van de steelstofzuiger weer opgeladen en klaar voor gebruik. Kruimels rond de eettafel meepakken? Daar heb je de meubelzuigmond voor. Accuduur: tot 30 minuten.
– 
De 25.2 volt Li-ion accu blijft krachtig, ook wanneer hij bijna leeg is
Flexibel
– Opvangbak is makkelijk te lege

Deze wil ik hebben

 

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een dosis humor, smeuïge verhalen en fijne tips in je inbox. En we verloten iedere maand geweldige prijzen onder de nieuwsbrief abonnees >