Crea met krijt: de allerleukste krijtborden op een rij

19.07.2021 08:17
krijtbord voor kinderen

Houdt je kind van kleuren en tekenen, en zijn de pakken printpapier niet aan te slepen? Misschien is een krijtbord aanschaffen dan geen verkeerd idee. 

Kek Mama ging op jacht naar de allerleukste krijtborden voor in de kinderkamer of speelhoek.

 

Grachtenpand – krijtbord Hema

3-in-1 krijtbord voor de kinderkamer. Dit té leuke krijtbord van HEMA is namelijk niet alleen om op te tekenen, het is daarnaast ook een kastje waarin je (teken)spullen gemakkelijk kunt opbergen en je kunt het tot slot als poppenhuis gebruiken. Hoe leuk is dat? Bij het grachtenpand zitten twee stickervellen waarmee je het huis kunt decoreren.
– 24,5x25x75cm (LxBxH)
– 100% FSC-hout
– Ook verkrijgbaar in pastelkleuren

Ja, dit krijtbord wil ik direct shoppen

 

Magnetisch dubbelzijdig tekenbord

Voor wie wat minder ruimte heeft, is dit compacte, maar veelzijdige tekenbord een goede optie. Hij beschikt over een dubbelzijdig bord met een krijtbordkant én een whiteboard-kant. Het bord heeft drie verschillende standen en staat op een bak gevuld met leuke magneetjes. Inclusief stift en krijtjes.
– 23x30cm
– Krijtbord en whiteboard in één
– Magnetisch

Dit fijne tekenbord is perfect voor mijn kind

 

Lees ook
Van klok tot vliegtuig: dit is het mooiste houten speelgoed voor kleuters

 

Krijtbord met handige lades – Bloomingville

Op zoek naar mooie krijtborden voor aan de wand? Ga voor dit strakke en praktische houten schoolbord van Bloomingville. Niet alleen is er dankzij het grote bord genoeg plek om op te tekenen en kleuren, ook zitten aan de onderzijde drie handige lades om de krijtjes en wisser in op te bergen.
– 50x80x10cm (BxHxD)
– Paulowina-hout
– Formaat lades: 14x6cm

Ja, dit schoolbord met lades vind ik ideaal

 

Mijn eerste laptop – Small Foot

Met dit fijne ontwerp van Small Foot is je kind in één klap voorzien van een ‘eerste laptop’ én ‘mobiele telefoon’. Dit grappige krijtbord in de vorm van een laptop is leuk en leerzaam. Het toetsenbord bestaat uit losse lettertjes waarmee je woorden kunt vormen op het magnetische krijtbord. Inclusief mini-wisser en krijtjes, en handig te sluiten met een magneetje. Een leuk exemplaar voor on-the-go
– 22x30x2cm 
– Magneetsluiting
– Handig voor op vakantie

Yes, deze ‘eerste computer’ is té leuk voor mijn kind

 

Klassiek schoolbord – Vilac

Het Franse merk Vilac bracht dit stijlvolle staande krijtbord op de markt, geïnspireerd op een klassiek schoolbord. Dit krijtbord met voorgedrukte schrijflijnen, letters en cijfers heeft een nostalgisch tintje, maar is helemaal leuk voor kinderen van nu. Staat op poten en heeft ook een magnetische whiteboard zijde.
– 88x66cm
– Voorgedrukte lijnen, letters en cijfers

O, dit gaat fantastisch staan in onze kinderkamer

 

Is je kind meer van het knutselen, maar vind jij dat dan weer net iets minder (hallo, turbo-rotzooi)? Met deze knutseltips blijft ‘de schade’ beperkt.

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!