In samenwerking met Kek Mama

VIDEO: Zo draag je de ‘mom jeans’

18.05.2017 07:27

Als je nog een goeie spijkerbroek zoekt, moet je echt de ‘mom jeans’ eens proberen. Hij zit lekker, is afgeknipt aan de onderkant (waardoor je ‘m altijd kunt afknippen op de door jou gewenste lengte) en staat beeldig met een paar goeie hakken eronder. Nog een pluspunt: je kunt zelf kiezen of je ‘m hoog of laag draagt. Personal shopper Kiki van Shoeby laat zien hoe je de mom jeans combineert.

Over Shoeby

Of je nou gaat werken, een etentje hebt of met je kind naar de speeltuin gaat: met de kleding van Shoeby heb je voor iedere gelegenheid een fijne outfit. En dan heeft Shoeby ook nog eens geweldig leuke kinderkleding. Shoeby heeft meer dan 230 winkels in Nederland waar je niet alleen leuke kleding kunt uitzoeken, maar waar ook nog eens een personal shopper voor je klaar staatHartstikke handig, want net als Kiki helpen ze je bij het zoeken naar een outfit die helemaal bij jou past. Weet je in ieder geval zeker dat je goed voor de dag komt

 

Online

Ook online kun je op shoeby.nl jouw uitgezochte items ook nog eens supermakkelijk samenstellen om te kijken hoe een outfit staat. Hoef je de deur dus niet eens voor uit.

 

Shop hieronder meteen jouw outfit

v.l.n.r.

Mom jeans, € 49,95

Hill top, € 29,95

v.l.n.r.

Inter Blouse, € 29,95

Lace Bomberjack, € 49,95

 

v.l.n.r.

Mom jeans, € 49,95

Stripe Lurex Top, € 39,95