In samenwerking met Kek Mama

Shoppen: 15 warme winteritems die niet mogen missen in de garderobe van je kind

21.11.2022 13:27

Zorg dat je kind voorbereid is op de winter met warme, zachte en comfortabele items van fijne kwaliteit. Op zoek naar de perfecte jas of buitenpakje? Een donkere kleur is handig voor avontuurlijke kinderen – hoera voor minder zichtbare vlekken. Eenmaal binnen kies je voor heerlijk zacht wol en schattige pyjama’s om lekker mee te knuffelen.

Warme waterdichte wintertoppers 

Als je op zoek bent naar praktische buitenkleding, dan is een sneeuwpakje een goede keuze. Met stevig materiaal, warme voeringen en afsluitbare zakken stoom je jouw kind binnen de kortste keren klaar om de -hopelijk sneeuwwitte – natuur te verkennen. Ga erop uit in de functionele outerwear die je kind warm en drooghoudt. Deze buitenkleding is waterdicht, ademend en winddicht. Helemaal handig: met hier en daar een reflector.

Warme winter wollen pakjes 

Natuurlijk, absorberend en warm: wol is dé winterhit voor je kind. Vijf redenen om voor wol te kiezen? Het is vochtafvoerend, heeft een natuurlijke zachte vezel, geeft uitstekende isolatie, reguleert de lichaamstemperatuur en is ook nog eens biologisch afbreekbaar. Wel zo fijn. Híer blijf je eindeloos mee knuffelen.

Warm wintergevoel met zachte accessoires

Houd handen en oren van je kind warm met een coole set, bestaande uit een muts en wanten van bijvoorbeeld een zachte teddy-stof. De pluizige uitstraling en de oren zorgen voor een leuke look, die je kind vast geweldig vindt. Een stoere muts houdt ook goed de koud tegen en geeft de outfit direct een fijne winterse upgrade. Binnen de pantoffeltjes aan en chillen met gezellig snackje op de bank.

Meer toffe en warme winterfashion vind je bij Nameit.com