In samenwerking met Kek Mama

Shoppen: 8 outfit-ideeën voor jou én je baby tijdens de feestdagen

29.11.2022 22:44
Noppies december

De feestdagen komen eraan: tijd om een nieuwe feestelijke outfit te scoren. Natuurlijk steelt je baby de show met Kerst, maar als mom-to-be verwen jij jezelf uiteraard ook met een fijne nieuwe feestoutfit. Mode-inspiratie nodig? Lees dan vooral even verder.

Wat een feest

Ken je de toffe feest-outfits van Noppies al? De feestelijke maternity jurken zijn niet alleen mooi en comfortabel, maar ook handig vanwege de nursing functies en de zachte duurzame materialen. De babykleding bárst van de feestelijke prints zoals kleine hulstblaadjes en dennenbomen. Geknoei aan de kerstafel? Geen punt, de baby-items zijn ook nog eens supermakkelijk aan en uit te trekken.

Dress to impress

Noppies december

Jurk Sesser van Noppies Maternity is handig als je borstvoeding geeft: de jurk heeft namelijk een losse pullover. Je trekt alleen de horizontale laag – de bovenste top – omhoog. De ondertop is een hemd met wijde halslijn die je makkelijk naar beneden verplaatst. Je kunt de top trouwens ook prima met andere items combineren.

Mooi met ruches

Noppies december

De gestippelde maxi jurk uit de Noppies Maternity collectie, Jurk Olathe, is gemaakt van een soepelvallende mesh stof die sierlijk om je lijf valt. De ruches maken ‘m extra zwierig. De jurk heeft een overslag met striklint en benadrukt je mooie buik als je zwanger bent. Fijn: in de panty van Noppies in 20 denier is er voor je groeiende buik al extra ruimte gereserveerd.

Ben je al bevallen en geef je borstvoeding? Ook dan een ideale feestjurk, want je schuift de stof van de jurk makkelijk opzij voor een voedingssessie.

Aan de top

Noppies december

De feestelijke Top Rayne is iets langer aan de voorkant zodat je buik bedekt blijft en de voor- en achterkant op gelijke hoogte zitten. ECOVERO™ is een duurzame viscosestof met de minste impact op het milieu. Je maakt hiermee dus ook een bewuste keuze. Broek Fenne is zo ontworpen dat je ‘m de hele zwangerschap kunt blijven dragen.

Hoera voor de duurzame jumpsuit

Noppies december

Hoe lief is dit tuinbroekje uit de Noppies Baby collectie? Ziet er direct feestelijk uit. Broek Luva heeft een gebreide look en handige binnenbeenknoopjes: verkleden en verschonen is zo lekker makkelijk. Met al deze items van Noppies maak je een duurzamere keuze voor – de toekomst van- je kind, maar ook voor de planeet. Deze is volledig gemaakt van superzacht biologisch katoen. Shirt Lula heeft een drukknoopje in de halslijn: zo gaat het verkleden een stuk makkelijker.

Lekker knuffelen

Noppies december

Ook Trui Jistrum heeft een handig drukknoopje in de halslijn waardoor het verkleden een stuk makkelijker gaat. Dit shirt is gemaakt van soft feel katoen: zo zacht als een knuffel dus. Broek Jarrow heeft een striklink, zodat je het broekje makkelijk kan aansnoeren. Het fijne aan dit striklint is dat hij er niet kan uitschieten. Dit spijkerbroekje is gemaakt van verantwoorder katoen, het Better Cotton Initiative.

Deftig en stoer

Noppies december

Ideaal voor de kleintjes: een longsleeve trek je aan als het wat frisser begint te worden. Het gestreepte vestje uit de Noppies Baby collectie Jutland heeft houten knoopjes, zakjes en een elastische zoom voor extra comfort. Het zachte katoen is lekker stretchy. Broekje Jemmingen is extra leuk aan de kersttafel met het bijpassende vestje.

 

En nog veel meer

Scoor nu de leukste feestelijke outfitjes voor jou en je baby. Noppies biedt de combinatie van care, comfort & design en maakt het voor jou en je baby graag een stukje leuker en makkelijker. Thuis én onderweg. Ontdek de feestcollectie en de slimme functionaliteiten met mooie designs, allemaal gemaakt op een duurzame manier. Kijk voor nog meer inspiratie en feestelijke shoptips op Noppies.com