In samenwerking met Kek Mama

Déze babyspullen mogen niet ontbreken in huis

30.01.2023 10:30
thumb

Van luiers tot aan hydrofiele doeken: je moet nogal wat in huis halen als je net een baby hebt. Daar kun je natuurlijk talloze winkels voor afstruinen, óf je gaat gewoon naar één plek waar je alles tegelijk aanschaft. Etos is zo’n plek waar je alles voor je baby in huis haalt.

Ideaal, want dat scheelt jou zeeën van tijd – die je dan weer fijn kunt besteden aan het knuffelen met je baby.

One-stop-shop

Etos is wat je nou noemt een one-stop-shop, want op babygebied hebben ze een hoop – of eigenlijk gewoon alles. Zo kun je er terecht voor luiers, billendoekjes, luierzakjes en allerlei soorten crèmes die je bij het verschonen kunt gebruiken. Maar ook op het gebied van voeding is er volop aanbod: naast babyvoeding is er een arsenaal aan flessen en spenen, lepels, bakjes (ideaal als je kind aan z’n eerste hapjes begint!) en borstels om de boel weer schoon te spoelen. Zelfs voor fopspenen, bijtringen en ander speelgoed kun je hier je lol op – en dat voor de beste deals.

Gloednieuwe baby essentials

Misschien wist je het nog niet, maar ook de leukste babykleding scoor je bij Etos. Zo hebben ze een gloednieuwe baby essentials-lijn met geweldig leuke producten, zoals slabbetjes, hydrofiele doelen, sokken (een 3-pack koop je al vanaf €2,99), mutsjes, en badcapes. Maar je vindt er ook té leuke rompertjes en boxpakjes – vaak in voordelige combipakketten (een romper set scoor je bijvoorbeeld al vanaf €6,49!), zodat je er meteen twee hebt – van zachte materialen en in leuke kleuren en prints. Extra fijn: alle kleding is er tot en met maat 80, dus nagenoeg het hele eerste levensjaar van je baby zit je goed.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de nieuwe collectie.