6x stoere uitjes voor kinderen

16.03.2018 11:09
karten-mountainbiken-uitjes-voor-stoere-kinderen

Kan het voor jouw kind niet hoog, snel of spannend genoeg? Dan zijn deze stoere uitjes zeker de moeite waard.

Karten

Karten à la Max Verstappen kan bij Race Planet. Kinderen vanaf 8 jaar (en minimaal 1,35 meter lang) mogen op gezette tijden zelfstandig rondjes over de kartbaan rijden. Kinderen die het nog iets te spannend vinden om zelf te rijden of nog te klein zijn, kunnen mee met een instructeur in een speciale duo-kart.
 

Klimpark

Hou jij je hart al vast bij een simpel klimrek, maar kan het voor je kind niet hoog genoeg? Breng eens een bezoek aan een klimbos. Hier weet je door de goede begeleiding en zekeringen tenminste dat je kind niet valt. De leukste zet Kek Mama voor je op een rij.

Trampolinepark

Eén bonk energie, die kinderen. Ga naar een indoor trampolinepark en ze zijn aan het eind van de dag lekker moe. Door het hele land vind je verschillende vestigingen, kijk hier of er een bij jou in de buurt is.

 

Lees ook
5x uitjes voor kinderen die gek zijn op dieren en de natuur >

 

Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Historische en moderne vliegtuigen wisselen elkaar af in Luchtvaart-Themapark Aviodrome. Wat heet: er zijn zelfs meer dan honderd verschillende vliegmachines. Hartstikke leuk dus, om een rondleiding te krijgen en alles van dichtbij te bekijken. De kinderen kunnen er ook een piloten- en stewardessenopleiding volgen, in een vluchtsimulator vliegen en een trapvliegtuig besturen.
 

Indoor skihal

Je hoeft echt niet naar Oostenrijk om lekker te kunnen skiën: in Nederland vind je genoeg hallen die besneeuwde bergen in verschillende hoogtes hebben nagebootst. De leukste adressen vind je hier.

Mountainbiken

Hou je van stoer BMX-en of mountainbiken? In Utrecht vind je Bikepark, dé hotspot voor iedereen die maar een beetje van BMX houdt. Je kunt hier stunten op een speciale BMX-fiets en jumps maken op het speciale parcours.

 

 

Meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >