#ZonZeeStress Kek Mama helpt

31.08.2016 17:30
Beeld: Shutterstock

Bij Kek Mama weten we dat vakantie met kinderen niet alleen maar ontspannend is. Dus doe mee met onze toffe zomeractie en maak kans op een relaxpakket!

Heerlijk, vakantie met kinderen. Behalve als het vliegtuig uren vertraging heeft, je kind om de hoek van de straat al wagenziek is, ze elkaar elke dag de tent uitvechten en je na drie weken nog geen letter van je thriller hebt gelezen. Wij snappen dat. Dus hebben we in een bloedheet vliegtuig met Kek Mama-columnist Roos Schlikker als stewardess een filmpje voor je opgenomen. En knallen we deze zomer met een fijne actie.

fbq('init', '939974556033727'); fbq('track', "PageView");

Maak kans op een relaxpakket

Deel jouw ZonZeeStress-moment op Facebook, Twitter of Instagram met #ZonZeeStress en maak kans op een van de 25 #ZonZeeStress-relaxpakketten t.w.v. € 45. En natuurlijk krijg je daar bovenop nog de nieuwe Kek Mama én het Kek Mama Zomerboek cadeau. Want: Kek Mama lezen helpt.

 

Lees meer!

Aardbeien eten, en dan het liefst in fifties jurken met een goed boek erbij. – Lees de 5 zomerfavorieten van Kek Mama's Anke.

‘Je cherche un garçon eh… blonde’ – Op een Franse markt raakte Mariëtte zoon Casper kwijt. Wat volgde was doodeng.

Erg: als je op vakantie bent en je kind net het hele zwembad heeft ondergepoept. – 7x jullie eigen #ZonZeeStress

"Ik ga op vakantie naar een plek waar ze gewoon Zwitsal verkopen voor de billetjes." – Een avontuurlijke vakantie? Doe columnist Roos maar een zwembad en een cocktail.

Van supersnelle pasta met spinazie en tomaat tot aardappelgroente-tortilla. – Deze snelle, handige happen kun je zelfs op de camping zo in elkaar draaien.

"Dit jaar dreigde ik op dag twee al dat ik de hele flikkerse zooi weer wilde inpakken om huiswaarts te keren." – Eigenlijk zouden we elkaar sterkte moeten wensen als we op vakantie gaan, vindt Yvonne Brok.

Lekker als vakantieverwenontbijt of feestelijke lunch. – Deze bananenpannenkoekjes maak je in een handomdraai.

"Ik deed iets wat ik nog nooit eerder deed." – De saaiste vakantie ooit van Anke werd ook meteen de spannendste

Van een snelle salade met wortel en appel tot spaghetti carbonara met gerookte zalm. – Korte gerechten om te maken in de keuken, lekker lang aan tafel.

"Een strijdplan voor de treinreis. En wijn. Sowieso wijn." – Lees Sara's editorial

“Op mooie wijven met prachtige lijven. Proost!” – Met een blubberbuik in bikini? Gewoon doen, vindt columnist Anke.

Word vrienden met de buren, zoek bestemmingen met een animatieteam of ga met een vriendin. – 5x zo maak je op vakantie als single moeder tijd voor jezelf

Picknicken in het park, goeie wijn en maxi-dresses. – En nog meer zomerfavorieten van Kek Mama's Sara.

Twee kleine kinderen, hysterische to-do-lijstjes en 450 kilo aan spullen. – Mariëtte Middelbeek viert liever vakantie in haar achtertuin.

'Meestal had ik al 61 keer hetzelfde – zelf samengestelde – cassettebandje geluisterd.' – Columnist Mariëtte over autovakanties met haar walkman 

Deze ouders deelden goodiebags uit aan de mensen die naast hen en hun tweeling zaten. – Topidee om vliegen met je kind minder ongemakkelijk te maken.

"Ik leun naar voren, kijk hem aan en zeg: ‘Doe. Het. Niet'." – Columnist Anke heeft dé tip voor vakantie met kleine kinderen

Vaak kun je een schadevergoeding krijgen tot wel €600,- p.p. Dat is al bijna een nieuwe vakantie! – geld terug bij vliegvertraging

Picknicken in het park, goeie wijn en maxi-dresses. – Vijf zomerfavorieten van hoofdredacteur Sara

"Mijn tweejarige zoon schreeuwde alsof ik probeerde hem boven de Atlantische Oceaan uit een raampje te duwen." – Columnist Mariëtte over het #ZonZeeStress filmpje

Op vakantie gaan is heerlijk. Maar wacht eens even…je gezin is ook nog mee. – 5x zo maak je op vakantie met je gezin ook tijd voor jezelf

Lig je heerlijk op het strand, wil je je insmeren, krijg je meteen een zandscrub. Maar nu niet meer. – Eindelijk een tip om makkelijk je lijf zandvrij te krijgen.