Wil je winnen: back-to-school-pakket van Trixie

30.08.2023 16:32
Trixie

Die allereerste schooldag is maar wat spannend voor de meeste kinderen (en mama’s). Hoe leuk is het dan als een dierenvriendje je kleuter vergezelt richting de schoolpoort? Wij geven drie back-to-school-pakketten van het leuke en duurzame Trixie weg.

Van kikker en hond tot unicorn: met de beestachtig leuke items van Trixie is je kind helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. Wil je kans maken op het back to school-pakket met daarin de Mr. Lion rugzak, turnzak en drinkflesje (500 ml)? Schrijf je dan in via het onderstaand winformulier*. Reageren kan tot 6 september.

Over Trixie

Kinderen hebben van jongs af aan een oneindige fantasie die ze ongestoord gebruiken om de wereld rondom te ontdekken. Geïnspireerd op deze unieke en grenzeloze verbeeldingskracht brengt het Belgische Trixie een uitgebreid assortiment aan producten die kinderen van baby tot en met de kleuterschool vergezelt op hun creatieve avonturen. Van tijdloos en warm kinderkamertextiel tot vrolijke back-to-school essentials, van speelgoed voor urenlang plezier tot heerlijk eetgerei. Trixie staat garant voor duurzame en kwalitatieve producten. Fijn voor jou, je kinderen en de planeet.

*Door je aan te melden met je gegevens ga je ermee akkoord dat Kek Mama en Trixie je een dosis humor, smeuïge verhalen en fijne tips in je inbox bezorgen (je kunt je altijd en gemakkelijk weer uitschrijven). Winnaars krijgen op 7 september bericht.