Oehlala: deze prachtige lingerie wil je hebben (of nee, winnen!)

23.02.2024 09:00
suggestief slingeren lingerie Beeld: Getty Images

Zeg ‘ns eerlijk: hoelang is het geleden dat jij jezelf hebt getrakteerd op een écht mooi lingeriesetje waarin je je op en top vrouw voelt en dat ook nog eens heerlijk zit? Gelukkig geven wij vijf prachtige sets weg van By Jeane!

Het is vaak óf praktisch, maar niet zo vrouwelijk. Óf sexy, maar knellend en oncomfortabel. Óf vrouwelijk en comfortabel maar ongelóóflijk duur. Het kan best lastig zijn het lingeriesetje te vinden dat perfect bij jou, je leven, en je lichaam past. Jeannette Kamps liep daar ook tegenaan en laat nu met haar label By Jeane zien dat het anders kan.

Op-en-top vrouw

Ze wil met haar ultrazachte lingerie elke vrouw op-en-top vrouw laten voelen vanuit haar eigen kracht. Vrouwelijkheid, schoonheid, elegantie, zelfvertrouwen en sensualiteit zijn allemaal aspecten die volgens By Jeane in je DNA moeten zitten om je als vrouw echt goed te voelen.

Kanttekening

Daarnaast wil By Jeane meer zijn dan lingerie. Zo voegt Kamps een extra dimensie toe door de verbinding te leggen met vrouwen met een inspirerend verhaal. Van moeilijk zwanger worden tot het te boven komen van een burn-out; ze gaat met allerlei vrouwen in gesprek in haar eigen podcast. Haar sets zijn dus comfortabel, betaalbaar, mooi, van hoge kwaliteit en vertellen ook nog eens een verhaal. Wat wil je nog meer? Zo’n fijne set van een trendy bralette en bijbehorende slip (tvw 120 euro) winnen natuurlijk!

De winactie is inmiddels gesloten.

Kek Mama Editie 1 van 2024, liefde en seks, ligt nu in de winkelWil je dat de glossy altijd als eerste bij jou op je deurmat valt? Abonneer je dan nu voor slechts €29,95 per jaar.