In samenwerking met Kek Mama

Met deze app wordt talen leren een feest (en jij kan een jaarabonnement winnen)

07.05.2000 14:27
Bron: Jungle the Bungle

Fun fact: taalontwikkeling begint al in de knusse omgeving van de baarmoeder. Baby’s vanaf vier maanden in de buik kunnen al verschillende klanken onderscheiden.

Gedurende de eerste acht jaar van hun leven lijkt het alsof kinderen moeiteloos talen absorberen als een spons, maar naarmate ze ouder worden, neemt deze natuurlijke vaardigheid geleidelijk af. Tegen de tijd dat ze 15 worden, wordt die talenknobbel aanzienlijk kleiner.

Rijkdom van taal

Wat echter opvallend is, is het gebrek aan aandacht voor taalonderwijs op scholen. Het is slechts een handjevol basisscholen – amper 20 procent – die Engels aanbiedt vanaf groep één, hoewel dit pas verplicht wordt gesteld vanaf groep zeven. Het lijkt alsof we een gouden kans missen om jonge geesten te voeden met de rijkdom van taal op een leeftijd waarop ze het best kunnen opnemen. Met Jungle the Bungle grijp je deze buitengewone gave met beide handen aan. Via de educatieve app krijgen kids de kans om zonder moeite en op een hele leuke manier Engels, Spaans of Nederlands te leren.

Over de app

Met 12 boeiende minigames en liedjes maakt deze talen-app leren niet alleen leuk, maar ook effectief. De gecertificeerde leermethode van EarlyBird zorgt ervoor dat je kind altijd op het juiste niveau bezig is. Bovendien kunnen ze beloningen verdienen om hun avatar te personaliseren, waardoor leren een belonende ervaring wordt. En voor ouders biedt de talen-app een handige rapportage om de voortgang van hun kind te volgen. Met Jungle the Bungle wordt talen leren een leuk avontuur. 

Lees hier meer over Jungle the Bungle.

Bron: Jungle the Bungle

Win nu

Wil jouw kind op leerzaam avontuur? Je maakt nu kans op een van de vier Jungle de Bungle pakketten, bestaande uit een jaarabonnement op de talen-app en twee boeken. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen.* De winactie loopt tot en met 22 mei. Winnaars krijgen na die datum bericht per e-mail.

*Hiermee geef je Kek Mama toestemming je e-mails te sturen met leuke updates en verrassende aanbiedingen (je hebt altijd de mogelijkheid je weer uit te schrijven)

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jungle the Bungle.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.