Hij is hardnekkig, langdurig en we willen er zo min mogelijk mee te maken hebben: de griep. Wil je al die griepellende voorkomen? Kijk dan echt even naar deze video, want deze superhandige tips maken de kans dat je besmet raakt stukken kleiner.

Heb jij dikke pech en al wel een fikse griep te pakken? Zet dan gauw een pot thee, kruip onder de wol en hou je televisie of smartphone in de aanslag: deze fijne films en series verzachten de pijn misschien een beetje.

Na een traject van 2,5 jaar is presentatrice Saar Koningsberger zwanger. Om dit mooie nieuws met iedereen te kunnen delen, publiceert ze dagelijks een vlog. Wij selecteren elke week de leukste voor je, met vandaag: tips voor het gebruik van hydrofiele doeken. "Het schijnt een magisch ding te zijn waar je van alles mee kunt en je moet er minstens 25 hebben! 25?!"

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Het waren weer drukke dagen in huize Eden en Laurenz: Brandon heeft last van doorkomende kiezen, zo heftig dat-ie er al nachten van moet overgeven. Dus slapen? Daar komt het niet van. Bobbi: 'Niet te doen. Het is echt heel zielig.'

Bron: LINDA.tv

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >