Hij is hardnekkig, langdurig en we willen er zo min mogelijk mee te maken hebben: de griep. Wil je al die griepellende voorkomen? Kijk dan echt even naar deze video, want deze superhandige tips maken de kans dat je besmet raakt stukken kleiner.

Heb jij dikke pech en al wel een fikse griep te pakken? Zet dan gauw een pot thee, kruip onder de wol en hou je televisie of smartphone in de aanslag: deze fijne films en series verzachten de pijn misschien een beetje.


Saar heeft haar operatie achter de rug en voelt zich weer goed. Gelukkig maar, want ze moet deze week naar een bruiloft. Dochter Scottie gaat die avond voor het eerst bij oma logeren. En dat is voor Saar niet makkelijk.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

 

video-vader-kinderen-in-bad

Bad voor de helft vullen met water, paar druppels badschuim erin, speeltjes erbij en klaar ben je - de vader uit onderstaande video pakt het toch wat grootser aan.

En dat resulteert in een hilarische video die al duizenden keren is geliket.

 

Lees ook
17x de leukste (subtropische) zwembaden voor kinderen >

 

'Een goede echtgenoot'

Op Facebookpagina Good Husband Movement - LoveTap schrijft de vader: 'Een goede echtgenoot zijn, betekent soms niet meer dan een goede vader zijn.' En daar geven wij 'm groot gelijk in.

 
Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >