De Amerikaanse Ashley Gardner heeft soms de handen vol aan haar vierling (2). Om even van alle gezinschaos te ontsnappen, verstopt ze zich in de voorraadkast en filmt ze haar 'vluchtpoging'.

 

"Ze gaan nooit weg. Ze willen álles wat jij ook hebt", zegt Ashley, terwijl een van de peuters onder de deur kijkt.
 

Kritiek

De video van 34 seconden is in een paar dagen tijd al miljoenen keren bekeken. Voor veel mensen geven de beelden weer hoe het leven van een moeder eruit ziet, maar er is ook kritiek: "Sommige mensen zouden geen kinderen moeten hebben", schrijft iemand onder de video. "Als je zo'n hekel aan je kinderen hebt, waarom heb je ze dan?", reageert een ander.
 

'Ze hebben geen idee'

Ashley vindt het onzin dat mensen zoveel commentaar hebben: "Natuurlijk ben ik heel erg blij met mijn vier kinderen: pas na jarenlange vruchtbaarheidsbehandelingen en IVF raakte ik zwanger. Kijkers hebben duidelijk geen idee hoe het is om een ouder te zijn", zegt ze tegen CNN.


De vier meiden van de familie Gardner.

Saar Koningsberger stuurt haar dochter Scottie deze week voor het eerst naar de opvang. Spannend, dus propt ze haar eigen agenda helemaal vol. Ze is druk met de voorbereidingen voor haar nieuwe bedrijf, moet naar het ziekenhuis voor een controle en loopt te stoeien met de Maxi-Cosi. 
 


Saar heeft haar operatie achter de rug en voelt zich weer goed. Gelukkig maar, want ze moet deze week naar een bruiloft. Dochter Scottie gaat die avond voor het eerst bij oma logeren. En dat is voor Saar niet makkelijk.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >