De Amerikaanse Ashley Gardner heeft soms de handen vol aan haar vierling (2). Om even van alle gezinschaos te ontsnappen, verstopt ze zich in de voorraadkast en filmt ze haar 'vluchtpoging'.

 

"Ze gaan nooit weg. Ze willen álles wat jij ook hebt", zegt Ashley, terwijl een van de peuters onder de deur kijkt.
 

Kritiek

De video van 34 seconden is in een paar dagen tijd al miljoenen keren bekeken. Voor veel mensen geven de beelden weer hoe het leven van een moeder eruit ziet, maar er is ook kritiek: "Sommige mensen zouden geen kinderen moeten hebben", schrijft iemand onder de video. "Als je zo'n hekel aan je kinderen hebt, waarom heb je ze dan?", reageert een ander.
 

'Ze hebben geen idee'

Ashley vindt het onzin dat mensen zoveel commentaar hebben: "Natuurlijk ben ik heel erg blij met mijn vier kinderen: pas na jarenlange vruchtbaarheidsbehandelingen en IVF raakte ik zwanger. Kijkers hebben duidelijk geen idee hoe het is om een ouder te zijn", zegt ze tegen CNN.


De vier meiden van de familie Gardner.

Saar Koningsberger geeft toe: de kledingkast van Scottie barst bijna uit z'n voegen en toch blijft ze kopen voor haar dochter. 'Sinds ik haar heb, bestel ik zo veel. Ondanks dat ze er snel uitgroeit denk ik: 'Hebben, hebben, hebben!'.'

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Bobbi en Mark hebben een topweek achter de rug met als één van de hoogtepunten de tweede verjaardag van zoon Brandon. De kers op de taart? Hét cadeau, waar de kleine man dolgelukkig mee is. “We mogen het niet eens aanraken."

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >