Zei iemand pannenkoeken? Tijd voor een uitje naar een van deze pannenkoekenhuizen

22.11.2021 05:52
pannenkoekenhuizen uitjes kidsproof 2021 Beeld: Getty Images

Wolken van poedersuiker en rivieren van stroop. Check hier de leukste pannenkoekenhuizen. Kidsproof.nl – dé inspiratiewebsite op het gebied van activiteiten met kinderen – zocht de leukste winteruitjes bij elkaar.

Tip: door de coronamaatregelen is het mogelijk nodig om van tevoren te reserveren.

Check voor vertrek altijd de website voor de laatste ontwikkelingen.

 

Geheim van de chef

Bij Pannenkoekenboerderij Het Uilenbos in Lunteren bakken ze pannenkoeken volgens een geheim recept. En die zijn dus écht overheerlijk. Voor kinderen is hier genoeg te doen: een grote binnenspeeltuin, buitenspeeltuin en kinderboerderij met knuffeldieren.

uilenbos.nl/pannenkoekenhuis
 

Pannenkoekenmonster

Nog eentje dan… Op de Pannenkoekenboot mag je onbeperkt pannenkoeken eten. Dat komt jouw pannenkoekenmonster vast goed uit. En dat terwijl je langs de skyline van Rotterdam, Amsterdam of Nijmegen vaart. Perfecte combi!

pannenkoekenboot.nl
 

Daar krijg je honger van

In Voorst eten kinderen hun pannenkoek waarschijnlijk héél snel op. Dan kunnen ze daarna op verkenning in de indoor en outdoor speeltuin van Speelparadijs Pannenkoekenhuis. Met rodelbaan, klimkastelen, trampolines, een zweefmolen… Ga zo maar door. Grappig: het pannenkoekenhuis is helemaal in circusstijl.

pannenkoekenhuisvoorst.nl
 

Lees ook
31x smullen met je kind bij deze pannenkoekenrestaurants >

 

Magisch etentje

Dit pannenkoekenhuis mag niet ontbreken op je lijstje! Bij Hans en Grietje in Zeewolde is pannenkoeken eten een magisch avontuur. Met behekste tafels, wiebelende vloeren en kamers op z’n kop. En het leuke is, je mag deze magie zelf besturen met touwen en knoppen. Ook het speelpark naast het restaurant is een toppertje.

hansengrietjezeewolde.nl
 

Alle pannenkoeken aan dek

Aye Capt’n Pancake! Welkom op ’t Pannekoekschip. Uit de scheepskeuken komt de geur van verse pannenkoeken je al tegemoet. Dat wil je niet missen als je in Leeuwarden bent. Tip: ga voor de Jip en Janneke of de Peter Pan pannenkoek.

pannekoekschipleeuwarden.nl
 

Doe mij een Pannekoeck

Bij Pannenkoekenhuis Koeckers bakken ze de allerlekkerste pannenkoeken van Den Hout en omgeving. Hoog tijd dus voor een smaaktest door professionele pannenkoekeneters (lees: je kinderen). Uitgegeten? Voor kinderen is hier ook een speelgrot en een fantastische buitenspeeltuin.

koeckers.nl

 

Speciaal voor de lezers van Kek Mama selecteerde Kidsproof.nl een heleboel winterse uitjes. Leuk! Kidsproof.nl is dé inspiratiesite voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten in Nederland. De site is handig ingedeeld per regio, zo ontdek je makkelijk welke binnenspeeltuinen, skibanen en pannenkoekenrestaurants (en natuurlijk nog véél meer) er allemaal in de buurt zijn. Fijne winter.