In samenwerking met Kek Mama

Waarom de Vakantiebeurs een súperuitje is voor het hele gezin

05.01.2020 08:16

Ga je voor nieuwe vakantie-inspiratie of gewoon een leuke dag? De Vakantiebeurs biedt het volop. Hier ontdek je véél landen, krijg je tips van experts en geniet je met de kinderen. Er is van alles te doen: van zeilclinics en minidisco tot cameraworkshops en smullen van heerlijke internationale gerechten.

Vakantiekriebels

Het kan elk jaar best lastig zijn om uit te vinden welke vakantie of welk vakantieland nou precies geschikt is voor jou en je gezin. Tip: de Vakantiebeurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het belooft een nog groter aanbod van reisorganisaties, heerlijke hotels en bestemmingen te worden. De locals laten je proeven van hapjes en drankjes uit de hele wereld. Van 16 tot en met 19 januari kun je de specialisten alles vragen over jouw volgende vakantiebestemming en ervaar je hét vakantiegevoel. Kom je met een flink aangevulde bucketlist weer thuis.

 

Voorpret gegarandeerd

Boek je de volgende vakantie of doe je inspiratie op. Alle experts staan klaar om je vragen te beantwoorden. Handig: beleef er direct welke vakantielanden en plekken heerlijk zijn voor het hele gezin. Zo hebben jullie straks allemáál vakantie.

 

Volg de superleuke kidsroute

Alles over de wereld leren in een dag, dat kan alleen op de Vakantiebeurs. Met de speciaal uitgezette kidsroute neem je de kinderen mee op ontdekkingstocht. Ze kunnen zich uitleven op het springkussen, een clinic zeilen volgen, kriebels krijgen in het reuzenrad, spelletjes doen en leuke prijzen winnen. Ondertussen kun jij jezelf in alle rust laten inspireren en informeren. Of die heerlijke, welverdiende Italiaanse cappuccino bestellen.

 

Budgetvriendelijk

Goed om te weten: kinderen tot en met 16 jaar zijn gratis. De Vakantiebeurs is een heel leuk dagje uit met het hele gezin. Profiteer bovendien van aantrekkelijke beursacties. Wie weet besluit je wel om die heerlijke vakantie te boeken. Denk: kleine geluksmomentjes, lange avonden, plezier, gezellig samen met het gezin: dat is vakantie. Laat je vakantie(pret) dus alvast beginnen.

 

Ontdek de Vakantiebeurs. Tickets kun je hier bestellen: