O, kom er eens kijken: 5x Sinterklaasshows waar je kind zéker bij wil zijn

11.11.2019 15:11
sinterklaasshows_in_2019_voor_kinderen

Van een schaatsende Sint tot dansende Pieten en natuurlijk een spannend verhaal waardoor je kind geen seconde z’n aandacht verliest: deze Sinterklaasshows maken de feestelijke decembermaand helemaal af.

De Mega Sint Show

Na het enorme succes in 2016, 2017 en 2018 is De Mega Sint Show ook dit jaar weer terug in de Nederlandse en Vlaamse theaters. YouTube-idolen Party Piet Pablo (bekend van de Pieten Stijl en De Pieten Sinterklaas Move) en Love Piet (bekend van Pietenliefde) maken er samen met de kinderen, ouders, opa's en oma's een onvergetelijk feest van. Bekijk hier de locaties en speeldata

 

Sint on Ice

Op 23 en 24 november 2019 vinden er in Autotron ’s-Hertogenbosch zes spectaculaire Sinterklaasshows op het ijs plaats. Swingende sinterklaasliedjes, pieten die de meest bijzondere stunts uithalen: als bezoeker word je door presentatoren Jim Bakkum en Maud Mulder een uur lang meegenomen op een Oudhollands winters schaatsavontuur. En het mooie: als je nu je tickets via Kek Mama bestelt, krijg je nu meer dan € 15 korting per ticket. Maar wees er wel snel bij, want op = op.

 

Lees ook

13 dingen die ik mis nu mijn kinderen niet meer in Sinterklaas geloven >

 

Zapp Sinterklaasfeest

Ook dit jaar organiseert Zapp een Sinterklaasfeest in de Jaarbeurs in Utrecht. Met onder anderen Brugklas de Musical, K3, Kinderen voor Kinderen, Mega Mindy, Fenna, Joe, alle Pieten én de Pietenband (én voor de allerkleinste bezoekers de Zappelin-vriendjes) wordt het een onvergetelijke show.

 

De Grote Martino's Sinterklaasshow

Sinterklaas en zijn Pieten toveren op zondag 24 november 2019, het GroenOord ‘Work & Play' om tot het grootste Sinterklaastheater van Leiden. Wat je kunt verwachten? Veel muziek, zang, dans en magische illusies. En natuurlijk loopt Sinterklaas weer tegen allerlei problemen aan die het grote feest in de weg kunnen zitten. 

 

De Club van Sinterklaas

De Club van Sinterklaas bestaat alweer twintig jaar, dus pakt flink uit met de grootste hits van afgelopen jaren (Amerigo, Chocola, Pieten van de Club en Pietengym) en een spannend verhaal dat ervoor zorgt dat je kind ook dit jaar weer op het puntje van z'n stoel zit. Bekijk hier de locaties en speeldata.

 

 

Over Sinterklaas gesproken: nog op zoek naar een ideaal schoencadeau? Geniet van dit aantrekkelijke pakket met maar liefst vijftien geweldige producten van € 269,51 voor € 29,95 – zit gelijk wat lekkers voor jezelf bij én je hoeft niet te zeulen, want de goodiebag wordt gratis thuisbezorgd. Wees er wel snel bij, want op = op.

 

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >