Lukt het jullie te ontsnappen? Deze spannende escaperooms zijn perfect voor kleine speurneuzen

03.12.2021 05:22
escaperooms uitjes kidsproof Beeld: Getty Images

Trommel al je speurneuzen maar op. Voor deze kinderescaperooms heb je ze hard nodig. Kidsproof.nl – dé inspiratiewebsite op het gebied van activiteiten met kinderen – zocht de leukste winteruitjes bij elkaar.

Tip: door de coronamaatregelen is het mogelijk nodig om van tevoren online een ticket te bestellen of te reserveren.

Check voor vertrek altijd de website voor de laatste ontwikkelingen.

 

Kraak de code

In 45 minuten ontsnappen uit een gevangenisbus (helemaal in backlight!). Of uit een oude arcadehal? Dat lukt alleen met een flinke portie speurwerk. Kleine Sherlocks vanaf 8 jaar mogen meedoen aan de escaperooms van Roomexperience in Geldrop.

roomexperience.nl

 

De klok tikt

In een oud fort in Markenbinnen dreigt een bom te ontploffen. Maken jullie hem op tijd onschadelijk…? Spannend! Bij FORTtreffelijk zijn meerdere escaperooms voor kinderen. Allemaal vanaf 8 jaar. Tip: je kan hier ook heel goed lasergamen.

fort-treffelijk.nl

 

Lees ook

Inspiratie nodig? 15x originele kinderfeestjes >

 

Voor boefjes

Oeps, misschien had je toch niet dat snoepje moeten stelen. Nu zitten jullie opgesloten in Prison Island in Nijmegen. Win je vrijheid weer terug door in 32 cellen zoveel mogelijk punten te verzamelen. Lukt het om te ontsnappen in een uur? Vanaf 8 jaar.

prisonislandnijmegen.nl

 

Lekker thuis

Het giet buiten. En je wilt op deze grauwe winterdag gewoon thuisblijven met de kinderen. Logisch! Een perfect moment voor een escape spel van Speurfactory. Voor je het weet is je woonkamer omgetoverd tot escaperoom. Al voor speurneuzen vanaf 4 jaar.

speurfactory.nl

 

Speciaal voor de lezers van Kek Mama selecteerde Kidsproof.nl een heleboel winterse uitjes. Leuk! Kidsproof.nl is dé inspiratiesite voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten in Nederland. De site is handig ingedeeld per regio, zo ontdek je makkelijk welke binnenspeeltuinen, skibanen en pannenkoekenrestaurants (en natuurlijk nog véél meer) er allemaal in de buurt zijn. Fijne winter.