9x fijne strandpaviljoens in Nederland

13.08.2018 09:58
strandpaviljoens Nederland Beeld: Unsplash

Doe je zonnebril op, trek je slippers aan en bestel met het hele gezin een drankje en borrelplank bij een van deze fijne strandpaviljoens: net of je op vakantie bent.

Ubuntu – Zandvoort

Houten meubels, zachte strandbedden en (het allerleukste aan deze tent) schommels. De sfeer is ongedwongen en je eet hier de lekkerste pasta’s, sandwiches en frieten.
Waar: Boulevard Paulus Loot 1, AD Zandvoort

 

De Jongens – Bergen aan Zee

Gezellig strandpaviljoen met goede koffie, thee of een borrel met tapas. Nog leuker met mooi weer: ’s Avonds gaat vaak de barbecue aan.
Waar: C.F. Zeiler Boulevard, Bergen aan Zee

 

Elements Beach – ‘s-Gravezande

Onder de rook van Hoek van Holland vind je Elements Beach: een ‘hippie’ strandpaviljoen met biologisch eten en lekkere, verantwoorde drankjes. Zen worden? Volg dan een yogales. Of doe sportief en volg samen met je kind een surfles.
Waar: Slag Vlugtenburg 5, ‘s-Gravenzande

 

Lees ook
Zo raak je je kind niet kwijt op het strand (en zo vind je ‘m terug) >

 

Blijburg – Amsterdam

Hier draaien ze fijne muziek en gaat het kampvuur ’s avonds regelmatig aan. En als je in het weekend komt, staan er altijd wel activiteiten op het programma, zoals live muziek of een theatervoorstelling voor kinderen.
Waar: Pampuslaan 501, Amsterdam

 

Strandclub Leuk – Den Haag

Een luchtkasteel, een trampoline en veel verschillende kinderactiviteiten: bij deze strandclub verveelt je kroost zich geen moment. En dat terwijl jij geniet van een lekkere (biologische) maaltijd.
Waar: Deltaplein 1, Kijkduin

 

Bries – Noordwijk

Strijk neer op het heerlijke terras van Bries en je komt er een hele middag niet van af. Logisch ook wel, want de menukaart is heerlijk en met een beetje geluk is er livemuziek.
Waar: Kon. Astrid Boulevard 102, Noordwijk

 

Lees ook:
Dit zijn de mooiste stranden van Nederland >

 

Panta Rhei – Vlissingen

Hier serveren ze goede koffie, ideaal na een waaierige strandwandeling. Heb je honger? Ook dan zit je hier met een menukaart vol verse vis goed.
Waar: Nollehoofd 1, Vlissingen

 

Ahoi – Zandvoort

Salades, soep, tapasplankjes en diverse vegetarische en glutenvrije gerechten: bij strandpaviljoen Ahoi is de keuze enorm. Ernaast ligt een enorm speelparadijs en er worden speciale activiteiten voor kinderen georganiseerd rondom het thema piraterij, zee en strand. Zo is er een leuke jutterstocht op het strand onder leiding van de Kapitein.
Waar:  Boulevard Barnaart 19, Zandvoort

 

Strandclub Watergoed – Valburg

Hier kun je terecht voor borrel, lunch of diner. Terwijl jij lekker geniet van een wijntje op het terras, vermaakt je kind zich op het springkussen of bij één van de activiteiten op het water. Er is namelijk genoeg te doen: waterfietsen, kanoën, quadrijden en paintballen en er is een heus klimpark.
Waar: Tielsestraat 129, Valburg

 

Met dank aan reiszoekmachine Skyscanner.nl.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >