6x kinderfilms om naar uit te kijken

29.05.2019 11:15
Beeld: Shutterstock Beeld: Shutterstock

Er staan weer een hoop nieuwe kinderfilms op de planning die je niet mag missen. Op naar de bioscoop dus, want dit zijn de leukste kinderfilms om naartoe te gaan.

The Secret Life of Pets 2 – juni

Jawel, het vervolg op deel 1, dat een grote bioscoophit was in 2016. Wat spoken de huisdieren nu weer uit als de baasjes van huis zijn? Nou, genoeg. Ga maar vast klaarzitten voor de avonturen van de trouwe terriër Max, slome kat Chloe, dwergkeeshondje Gidet en alle andere dieren. In de bioscoop: 5 juni.

 

Lees ook:
6x zwijmelfilms die éigenlijk niet meer kunnen (maar toch heerlijk zijn om naar te kijken) >

 

Toy Story 4 – juni

Reken maar dat dit weer een kaskraker gaat worden. Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, genaamd ‘Forky’, toevoegd aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn. In de bioscoop: 26 juni.

 

Manou op de Meeuwenschool – juni

De kleine vogel Manou groeit op in een meeuwennest. Wanneer hij leert vliegen, ontdekt hij dat hij geen meeuw is zoals zijn vader en moeder, maar een zwaluw. In de bioscoop: 12 juni

 

The Lion King – juli

Hier krijgen we natuurlijk nooit genoeg van, en gelukkig komt er in de zomer een live action-remake van de klassieker. De originele film viert z’n 25e verjaardag met deze nieuwe variant en onder andere Beyoncé en Donald Glover hebben stemmen ingesproken. In de bioscoop: 19 juli.

 

Playmobil The Movie – augustus

Als je kind gek is op Playmobil, dan moet je voor deze film natuurlijk naar de bios. Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil, begint Marla aan de zoektocht van haar leven. Terwijl ze een fantastische reis door adembenemende nieuwe werelden maakt, werkt ze samen met heldhaftige nieuwe vrienden: de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige en charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot, een extravagante fee en nog veel meer. In de bioscoop: 7 augustus.

 

Frozen 2 – november

Ja, zet je maar vast schrap: Let it Gooooooooo krijgt een vervolg. Logisch, want de film over Anna en Elsa was in 2013 zo’n megahit, dat een tweede versie natuurlijk niet kon uitblijven. Over het verhaal is nog weinig bekend, maar dat hindert ook niet – je ontkomt er toch niet aan. In de bioscoop: vermoedelijk rond 20 november.

Bron: Pathé & FilmTotaal

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >