5x zo heb je geen kind aan je kids op vakantie

01.06.2018 13:08
5x vakantie kind Beeld: Pexels

Yesss, vakantie! Oh wait, you’re a mom… aaargh! Met deze tips is er tijdens je welverdiende holiday op jullie resort ook ruimte voor wat me-time. En check meteen het filmpje van TUI vakantievlogger Damian die laat zien hoeveel plezier je gezin kan hebben. Zodat jij vanaf je luchtbed kunt denken: life is good!

1. Lang leve de kids club 

Zorg dat je vakantieadres een kids-club heeft. Terwijl jij op je handdoek naast het zwembad de nieuwste Saskia Noort verslindt, worden je mini-me’s intussen vermaakt met potjes volleybal, bowling, basketbal of met een aqua disco. Het enige dat jij hoeft te doen, is de volgende pagina omslaan. Wat een rust!

 

2. Alles inclusief

Je kunt natuurlijk heel stoer roepen: koken doen we zelf wel! Maar het grote voordeel van een all inclusive resort is dat je kids zelf kunnen kiezen wat ze willen eten. Dat scheelt in elk geval oeverloze discussies en driftbuien. En zo werd er nog lang en harmonieus nagetafeld met je geliefden.

 

3. Glijbanen

Elke ouder weet: glijbanen zijn de bomb. Dertig keer in een half uur van de Turbo Slide is geen uitzondering, net als versleten zwembroeken, een hoop gespetter en gillen van plezier. En terwijl jij rustig dobbert op je luchtbed in het hotelzwembad en in de verte die blije snoeten ziet, weet je direct: dit hebben we goed gedaan.

 

4. Entertainment

Zonder schermtijd naar bed is helemaal geen straf als er live entertainment op het programma staat. Deze keer pak jij je iPhone erbij! Het moet natuurlijk wel vereeuwigd worden hoe je oudste zoon in de minidisco verkering vraagt aan het mooiste meisje van het hotel.

 

5. WiFi

En mocht er nu echt nood aan de man zijn, omdat je kinderen niet meer te houden zijn van de afkickverschijnselen, regel dan gratis hotelwifi. Er gaat niets boven een oud, vertrouwd potje Netflix. Helemaal als jij daardoor ’s ochtends nog een uurtje langer in bed kunt blijven liggen. Het leven is vurrukkulluk.

 

Een gezellig terras, baantjes trekken in het zwembad en een taverna waar je tot in de late uurtjes met elkaar lacht, eet en drinkt. Iedereen doet wat hij wil, precies zoals vakantie hoort te zijn! Wil je een idee krijgen hoeveel plezier je kids kunnen hebben tijdens de vakantie? Kijk dan de vlog van Damian die bij een TUI FAMILY LIFE RESORT de tijd van zijn leven had. Want vakantie is doen waar je zin in hebt.