5x leuke dingen om te doen dit weekend

03.11.2017 11:27
leuke-dingen-doen-weekend

Van een bezoek aan de dierentuin (met fikse korting) tot een leuke voorstelling in Stadsschouwburg en Tina de Musical: er is genoeg te doen dit weekend.

Voorpremière K3 Love Cruise

K3 gaat mee op een cruise waar ze een optreden moeten geven, maar tijdens deze boottocht loopt er van alles mis. En als uit de ketting van Klaasje dan ook nog een parelelf met toverkrachten verschijnt, is het hek helemaal van de dam. Vanaf 13 december in de bioscoop, maar dit weekend al in voorpremière bij Pathé.

 

Diergaarde Blijdorp

4 en 5 november kun je met je kinderen (met megakorting) naar het speciale Kek Mama weekend in Diergaarde Blijdorp Rotterdam. Zie haaien, roggen en zeeschildpadden boven je hoofd drijven, spring over ijsschotsen terwijl de pinguïns onder je door zwemmen en laat je betoveren door het vernieuwde Great Barrier Reef. Bestel hier je tickets.

 

Lees ook
9x kindvriendelijke uitjes met de trein >

 

Startersdag4kids

Een webshop, een eigen ontbijtservice of een eigen kledinglijn: steeds meer kinderen beginnen een eigen bedrijf. Maar hoe doe je dat eigenlijk, eigen baas zijn? Speciaal voor die ondernemende kinderen, in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar, organiseert de Kamer van Koophandel de Startersdag4kids. Er wordt afgetrapt met de Durf-te-dromen-show, je kunt meedoen aan workshops vloggen van Rosalie (14) en logo’s leren ontwerpen. Voor de ouders is er de mini-cursus ‘Help, mijn kind wil Ondernemen’.

 

Tina de musical

Meidenweekblad Tina bestaat vijftig jaar en dat wordt gevierd met Tina, de musical. Het verhaal in ’t kort: Tina is verliefd op Bobbi, al vraagt ze zich af of hij haar wel ziet staan. Ze heeft advies nodig, maar haar moeder heeft geen tijd en haar vader geen verstand van vrouwen. Dus belt ze haar oma, die al haar leven lang de Tina leest en daardoor eeuwig jong is gebleven. Met onder anderen Alexandra Alphenaar, Annick Boer, Ridder van Kooten en Robin van den Heuvel. De speellijst vind je hier.

 

Voorstelling Panama

Iedere zondag is er een voorstelling voor jonge kinderen in Stadsschouwburg Amsterdam. Dit weekend: Panama. Twee vuilnismannen kruipen in de huid van kleine Tijger en kleine Beer en gaan op zoek naar het land van hun dromen. Een voorstelling vol fantasie die laat zien dat reizen in je hoofd voor kinderen makkelijk en leuk is.