In samenwerking met Kek Mama

5x lekker de deur uit

13.05.2016 13:36

De zomervakantie staat al bijna voor de deur. Hoog tijd om eropuit te gaan met je gezin, je zus of je vriendinnen. Kan prima met Vakantieveilingen, want het uitjesaanbod is er oneindig. Ga bijvoorbeeld dieren kijken in Safaripark Beekse Bergen of schreeuw de longen uit je lijf in de nieuwste achtbaan van Walibi Holland.

1. Plopsa

Zul je net zien: ga je een dagje naar een pretpark, begint het te gieten. Gelukkig heeft Plopsa daar iets op bedacht: ze bezitten namelijk zes pretparken, waarvan er twee indoor zijn. Dus mocht het met bakken uit de hemel komen, zijn Plopsa Indoor Coevorden en Plopsa Indoor Hasselt ideaal om naartoe te gaan. Elk park heeft bovendien een eigen thema met de daarbij behorende attracties, decoratie en muziek.

Beeld: facebook.com/Plopsaparken

2. Safaripark Beekse Bergen

Ga op bezoek bij het pasgeboren olifantje of kijk hoe de Europese flamingo uit z’n ei kruipt. En dan kun je in Beekse Bergen ook nog te voet, met de auto of per boot een heuse safari maken. Grote kans dat je er oog in oog met een luipaard komt te staan.

Beeld: facebook.com/safariparkbeeksebergen/

3. Walibi Holland

Bloedspannend is-ie, de nieuwe attractie Lost Gravity in Walibi Holland. Echte durfals gaan daarna in de Goliath, die nog hoger en sneller is. Eén ding staat vast: je schreeuwt gegarandeerd de longen uit je lijf.

Beeld: Walibi Holland

4. Uitgebreid dineren

Ga samen met je vriendin, je zus of je wederhelft uitgebreid dineren op Scheveningen. Bij restaurant Columbus geniet je van vijf verrukkelijke gangen. Heerlijke plek om bij te komen na een dag shoppen of zonnen op het strand.

Beeld: Picjumbo.com

5. Mystery stedentrip

Rome, Marrakech, Boedapest, Praag, Rome… welke bestemming het wordt, blijft een verrassing als je meedingt naar een Mystery stedentrip. Gelukkig hoef je niet al te lang in spanning te zitten: 1 week na je reservering hoor je waar de reis naartoe gaat.

Beeld: Picjumbo.com

Wat is het?

Op VakantieVeilingen worden dagelijks de leukste uitjes – van dagje uit tot hotelovernachting – geveild. De ene keer is de veiling een paar uur open, de andere keer worden bepaalde uitjes meerdere malen geveild en kun je maar 5 minuten meebieden. Kwestie van aanmelden, bieden en wie weet heb jij voor een spotprijs een heerlijk dagje uit.