In ’t zweet met Kelly Beukers: deze workout (mét partner) duurt maar 10 minuten

03.08.2022 10:18

Wil je lekker fit de zomer in, maar mag het vooral niet te veel moeite kosten? Dan heeft influencer Kelly Beukers een handige – en vooral leuke – workout voor je. Duurt maar tien minuten.

Het enige wat je nodig hebt, is een sportmat en een partner (of een lieve vriendin/buurvrouw/broer). Wat doorzettingsvermogen is ook handig, want het is flink zweten geblazen. Push-ups, squats en sit-ups: Kelly Beukers en haar vriend Rory slepen je erdoorheen. Oh, en dat het óók goed voor je relatie is, laten ze in deze video zien.

Lees ook: Kelly Beukers: ‘Onze tweeling werd na 26 weken geboren – ze wogen nog geen kilo’

Squat x Plank Shoulder Tap

Terwijl jij in plank-positie staat, tilt je partner jouw benen op. Vervolgens gaan jullie om en om: jij een shoulder tap, je partner een squat. Aan het eind draaien de rollen om. Pluspunt: de squatter heeft fijn uitzicht.

Squat x Push-up

Lijkt op de vorige oefening, maar is toch nét anders. De een blijft in een squat staan en houdt de benen van z’n partner vast, terwijl de ander (met moeite!) push-ups doet. Wel even omdraaien natuurlijk.

Sit-Up x Benen strekken

Even goed opletten nu, want deze oefening is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je relatie. De een doet een sit-up, de ander staat in een plank en brengt een voor een z’n benen omhoog. En dat is de uitgelezen kans om elkaar een kus te geven.

Lage plank x Push-up met benen

De een gaat weer in een plank staan. De ander gaat op de grond zitten, met de armen naast het lichaam. Breng je benen vervolgens boven en onder het lichaam van je partner en strek ze uit. Waarschuwing: dit is flink hard werken voor je buikspieren.

Benieuwd naar de sportoutfits van Kelly en Rory? Shop ze hieronder.

Kelly: legging, shirt, schoenen
Rory: broek, shirt, schoenen

Met dank aan: Helmes Health Centre