Zoontje van Ashley Graham ziet moeder op tv en dít is zijn reactie

07.06.2021 05:02
ashley graham

‘Hey, dat is mama’, moet Ashley Grahams zoon gedacht hebben toen hij zijn moeder plotseling op tv zag. Vader Justin filmde het schattige moment.

Terwijl kleine Isaac in zijn luier op de grond rolt, verschijnt zijn moeder plotseling op het beeldscherm. Het Amerikaanse model is te gast bij de talkshow CBS This Morning. En dat blijft niet onopgemerkt bij het eenjarige jochie.

 

Huilen van geluk

Als hij eenmaal in de gaten heeft dat deze vrouw écht zijn moeder is, wijst hij naar het scherm en begint hij vrolijk te schreeuwen. “Ja, dat is mama”, reageert Justin Ervin, de partner van Ashley Graham, die het moment vastlegt. “Dit filmpje van Isaac die mij op tv ziet, maakt me aan het huilen”, schrijft Ashley op Instagram. Daar is het filmpje al bijna 300.000 keer bekeken. Ook haar volgers krijgen het zowat te kwaad bij het zien van de beelden. “Te schattig”, schrijft iemand. Een ander reageert: “Hij is je allergrootste fan.”

 

Eerste kindje

Ashley en Justin – die alweer tien jaar getrouwd zijn – werden in januari vorig jaar ouders van zoon Isaac. Het is hun eerste kind. Het model maakte eerder veel indruk met een foto van haar lichaam na de zwangerschap.

 

Lees ook: 
Model Ashley Graham oogst lof door foto met striae

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >