topstory kijktips voor jou
Beeld: Getty Images

Even geen zin om de zomeravond door te brengen in de tuin of op je balkon? Plof lekker neer op de bank en geniet van een heerlijke serie of fijne film. Dit zijn de kijktips van deze week die we voor je hebben verzameld.

Homecoming: a film by Beyoncé

Als je fan bent van Beyoncé, heb je deze docu ongetwijfeld al gezien. Maar nog een keer kijken is zeker geen straf. We zien Queen B onder meer op Coachella, het beroemde muziekfestival waar ze in 2018 een legendarisch live optreden gaf. Ze was namelijk de eerste zwarte vrouw die als hoofdact op het podium stond.

 

Oblivion

Van heel andere orde: in deze film is de wereld vergaan door een nucleaire oorlog. De overlevenden zijn genoodzaakt te leven in de wolken.

Jack (gespeeld door Tom Cruise) moet de drones onderhouden die grondstoffen op aarde verkrijgen. Maar wanneer hij een vreemde vrouw redt die zijn naam kent, kan hij niemand meer vertrouwen en gaat hij op zoek naar de waarheid.

 

Lees ook:
Deze Netflix-series voor volwassenen moet je zien >

 

American Beauty Star

In deze Amerikaanse reality serie strijden twaalf beauty experts in verschillende opdrachten om de titel American Beauty Star - af en toe heerlijk hysterisch en kijkt bovendien lekker weg.

 

What men want

In deze romantische komedie werkt zakenvrouw Ali, gespeeld door Taraji P. Henson, in een echte mannenwereld. Ze gaat naar een vrouw die haar speciale jasmijnthee geeft (met wiet en crack) om haar collega’s beter te begrijpen. Het gevolg: zodra ze de volgende ochtend wakker wordt, kan ze de diepste gedachten van mannen horen...

Article continues after the ad

 

Dawson's Creek

Uit de oude doos: de serie die de levens volgt van tieners Dawson, Joey, Pacey en Jen. Terwijl ze wonen in het kleine kustdorp Capeside worden ze langzaam volwassen, met alle problemen en uitdagingen die daarbij horen.


Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >