Stralende huid en minder rimpels: Eline deelt haar favoriete verzorgingsproducten

18.06.2021 23:46
eline_paulas_choice

Van speeltuinen en voorleesboeken tot kindvriendelijke restaurants: elke week deelt een moeder van de Kek Mama-redactie haar favoriete tips. Dit keer: de favoriete gezichtsverzorgingsproducten van brand manager Eline.

“Gezichtsverzorging: het internet staat er vol mee. Mensen zweren bij bepaalde merken en producten, maar ik gebruikte altijd van alles door elkaar. Want ja, zag ik ooit echt verschil? Daarbij kwam ik niet verder dan een gezichtsreiniger, dag- en nachtcrème. Die ingewikkelde serums brachten me van de wijs: moeten ze vóór het slapen? Onder de dagcrème? Of juist niet? En eh, waar is het eigenlijk goed voor? Te veel om uit te zoeken dus ik was er nooit aan begonnen.

‘Je merkt écht verschil’

Tot een vriendin me onlangs superenthousiast appte over de Exfoliant-crème van Paula’s Choice, een crème die 5 procent glycolzuur bevat: perfect om oneffenheden en huidveroudering tegen te gaan. “Bestel het Eline, je gaat het verschil echt merken. Begin wel rustig met smeren, want je huid moet eraan wennen”, waarschuwde ze. Ik móest die crème ook hebben. Maar ach, die waarschuwing van het rustig smeren nam ik met een korrel zout. 

Dat had ik beter niet kunnen doen, want ik liep er drie dagen bij alsof ik een allergische reactie had. Na een paar dagen was mijn huid gladder – dat wel. Maar ik had toch liever iets rustiger begonnen. 

Op volgorde

Enfin. Sindsdien ben ik verknocht aan de crème en aan de rest van Paula’s Choice. Ook weet ik precies wat je moet hebben en in welke volgorde je het moet gebruiken. Het resultaat? Een stralende huid en minder lijntjes. Doe er je voordeel mee. 

 

1. Resist Anti-Aging Hydrating Gezichtsreiniger

Deze gebruik je elke avond en ochtend. Beetje pompen, insmeren en afspoelen met water. 

Ja, deze gezichtsreiniger wil ik

 

Lees ook
‘Kan ik mijn dochter (4) make-up laten dragen?’ >

 

2. Resist Anti-Aging 5% AHA Exfoliant

Dit is dus de crème met 5 procent glycolzuur die ik kreeg getipt. Tip: bouw het gebruik geleidelijk op. Start bijvoorbeeld met twee keer per week in de avond, na het reinigen van je gezicht en vóór het aanbrengen van je nachtcrème. Als dat goed gaat, kun je de exfoliant om de dag gaan gebruiken en vervolgens elke avond.  En verminder de frequentie van gebruik als je een geïrriteerde huid krijgt.

Bestellen? Dat kan hier

 

3. C15 Super Booster

Mijn favoriet want mijn huid straalt ervan. Een paar keer per week doe ik wat druppels door mijn dagcrème.

Wil ik ook proberen

 

4. Resist Anti-Aging Skin Restoring Dagcrème SPF 50 

Dagcrème met factor 50! Lekkere crème, trekt snel in en je ziet er ook gelijk fris uit.

Deze crème lijkt me heerlijk

 

5. Resist Nachtcrème

Heerlijke zachte crème om je dag mee af te sluiten. Het zit in een pompje (in tegenstelling tot de dagcrème die in een tube zit) en lijkt erg op de Exfoliant; dus let goed op met smeren.

Ik wil ‘m bestellen

 

Een laatste note: wat voor mij belangrijk is, is dat Paula’s Choice is niet op dieren is getest; iets wat ook niet meer moet kunnen. Ze claimen niet dat ze veganistisch zijn, maar zijn wel transparant en specifiek over de oorsprong van hun producten. Dat geeft een fijn gevoel.

 

Meer Editor’s Favorites? Elke zaterdag publiceren we een nieuwe lijst met tips.