‘Dit zijn de fijnste sneakers voor mijn peuter’

03.07.2021 05:02
editors_favorites_malu

Van speeltuinen en voorleesboeken tot kindvriendelijke restaurants: elke week deelt een moeder van de Kek Mama-redactie haar favoriete tips. Dit keer: de favoriete peutersneakers van online redacteur Malu.

Stoere buitenspeelstappers, exclusieve paartjes voor speciale gelegenheden: Macks schoenenkast staat sinds z’n geboorte al bomvol. Niet zo gek – z’n vader heeft een schoenentic en ook ik loop liever op sneakers dan op hakken. Wat mijn favorieten zijn voor Mack? Bekijk onderstaand lijstje.

 

Vans

Dit zijn by far mijn favoriete schoenen voor Mack. Niet alleen omdat ze leuk staan bij elke outfit, ook omdat ze fijn geprijsd zijn én je ze razendsnel aan en uit krijgt. De klittenbandsluiting is ideaal, de pasvorm is perfect en het is geen ramp als ze onder de modder zitten – je poetst ze immers zo schoon. 

Deze wil ik voor mijn peuter

 

Nike Blazer

Toen we deze schoenen in de winkel zagen staan, waren we meteen verkocht. Toch heeft het even geduurd voor Mack ze aan kon: doordat hij smalle voeten heeft en je deze veters niet strak kunt trekken (ze zijn van elastiek), zaten ze eerst veel te los. Sinds kort rockt-ie ze onder een stoere cargo. 

Ja, hier zie ik mijn kind wel op lopen

 

 

Nike Air Max 90

Mack heeft deze klassieker in drie kleuren, maar wit is toch wel mijn favoriet omdat ze overal bij passen. De binnenvoering is redelijk strak, waardoor ze bij Mack meteen als gegoten zaten. Heeft je kind brede voeten? Dan kun je beter een (half) maatje groter nemen.

Bestellen kan hier

 

Nike Waffle One

Toegegeven: ik ben geen fan van hysterisch gekleurde schoenen. Toch vond ik dit paartje grappig. De kleurencombinatie is leuk en ook de pasvorm is, ondanks de elastieken veters, perfect.

Ik wil deze sneakers kopen

 

Adidas

Over het algemeen draagt Mack meer Nike-sneakers, maar ook Adidas heeft af en toe fijne modellen ertussen zitten. Zo ook deze schoenen. Ik krijg er meteen een old school jaren 80-gevoel bij, maar dan in een nieuw jasje. En dankzij het klittenband is aan- en uittrekken een eitje.

Doe mij deze maar

 

Meer Editor’s Favorites? Elke zaterdag publiceren we een nieuwe lijst met tips.