Eindelijk weer seks: ‘We sluiten eerst de ramen, zodat de buren mijn gegil niet horen’

03.07.2024 20:13
seks gegil Beeld: Getty Images

Als je man schipper is, moet je het ervan nemen als hij thuis is, weet ellen. En sinds ze afgevallen is geniet ze daar nog meer van.

Ellen (38), al 21 jaar getrouwd met Peter (40), is moeder van Milan (13), Julia (11) en Daan (9).

“Met een man die als schipper soms weken van huis is, een eigen onderneming en drie kinderen, is ons gezin hectisch te noemen. De tijd die Peter en ik samen hebben is beperkt en seks is een gedoe. Maar dat betekent niet dat het saai is. Het is door de jaren heen alleen maar intenser en spannender geworden.

Schipper

Ik was net geen zeventien meer toen Peter en ik verkering kregen. We zijn nu al 21 jaar samen en nog steeds heel gelukkig. Geheim van ons succes is dat hij vanwege zijn werk veel weg is geweest, soms drie maanden of zes weken achter elkaar. Dat houdt het automatisch fris en spannend en vergroot ons seksuele verlangen.

“Ik wilde hem op zo’n moment alleen maar zoenen en aanraken”

In de jaren dat hij echt weken achter elkaar weg was, trok ik nog net niet de kleren van zijn lijf als hij thuiskwam. Ik baalde als ik hem van Schiphol ging ophalen en mijn schoonouders ‘voor de gezelligheid’ meereden. Ik wilde hem op zo’n moment alleen maar zoenen en aanraken. Na zo’n lange tijd van onthouding stond ik op knappen.

Hoger libido

Gek op seks ben ik altijd al geweest, maar sinds ik twintig kilo lichter ben, voel ik me vrijer en durf en doe ik meer. Het heeft mijn zelfbeeld verbeterd en daardoor gedraag en kleed ik me sexyer. Ik merk dat ook aan reacties van andere mannen. Dan loop ik in een kort broekje over straat en toetert een vrachtwagenchauffeur of fluit een glazenwasser. Vroeger overkwam me dat nooit. Ik speel nu met mijn vrouwelijkheid. Daag Peter uit met een verleidelijke blik of decolleté en trek hem naar de slaapkamer.

Ook het recent stoppen met de anticonceptiepil heeft een gunstige werking gehad op mijn libido; die is stukken hoger. Enige nadeel is dat Peter zich niet durft te laten steriliseren. Ik vind dat hij dat moet doen, ik heb jaren de pil geslikt, ben drie keer bevallen. Tot die tijd moeten we het met condooms doen en die hebben we niet altijd bij de hand.

Open over seks

Ik ben degene die het vaakst het initiatief neemt. Zeker als het alweer twee weken geleden is, mis ik echt de connectie. Ik heb seks gewoon nodig om goed te functioneren. We hebben een app op onze telefoon die leuke seksdilemma’s voorlegt en die je in de mood kunnen brengen. Ik hou er ook van om hem geile appjes te sturen als hij aan boord is. Peter vindt sexting ‘zo 2019’, maar ik ben dol op teasen. Ik mag hem graag gek maken als hij druk met zijn collega’s is, dan stuur ik hoeveel zin ik in hem heb en naar hem verlang.

Peter is preutser dan ik. Ik praat makkelijker over seks en loop rustig in mijn nakie door het huis. Dat vindt hij raar; straks zien de buren me. Nou, veel plezier ermee. Tijdens carnaval raakte ik in de kroeg zelfs in gesprek met een paar vrouwen en mannen over seksspeeltjes. Ik heb jaren geleden ooit een ouderwetse vibrator gehad – er zat bij wijze van spreken nog een stekker aan. Maar die mannen praatten ons bij over vibo’s met luchtdrukfunctie en hoe prettig die waren bij doggystyle standjes. Zo grappig.

Een week later had het Kruidvat zulke vibrators in de aanbieding. Ik kocht er meteen een. Sindsdien is het een extra toevoeging aan een vrijpartij, maar ik pak ’m ook als hij vaart en ik me even moet ontladen. Ideaal, ze zijn waterdicht, dus ik neem de vibrator gewoon mee onder de douche.

Samen douchen

Naar de kinderen ben ik net zo open over seks. Ik zeg ze regelmatig dat ze me alles mogen vragen als ze nieuwsgierig zijn. Of ik leg een pakje condooms op de trap en vraag de oudste van bijna veertien om ze mee naar boven te nemen en in onze slaapkamer te leggen. Dat is mijn manier hem te laten weten dat ze in huis zijn, mocht hij ze ooit nodig hebben. Tot nu toe moet Milan er niks van weten en noemt hij ons klef als we staan te zoenen. ‘Gatver, mam!’ roept hij ook weleens keihard.

“We genieten er erg van om elkaar in te zepen en elkaars lichaam te strelen en voelen”

Het liefst zou ik vaker vrijen, maar tijd vrijmaken blijft lastig. Vooral nu we pubers in huis hebben die pas laat gaan slapen. Wij zijn dan vaak te moe om nog te seksen. Wel zorgen Peter en ik dat we twee keer per week met elkaar douchen. Niet per se om dan te seksen, maar we genieten er erg van om elkaar in te zepen en elkaars lichaam te strelen en voelen. ‘Zuiniger in waterverbruik’, zeg ik tegen de kinderen. Klopt niet altijd, als het toch een douchebeurtje plus wordt en we uitgebreid bezig zijn, terwijl het water over ons heen stroomt. Dan zorg ik wel dat de badkamer op slot is, want ik wil niet betrapt worden.

Alle deuren op slot

In coronatijd was het helemaal lastig privacy te krijgen. De hele dag zaten we als gezin op elkaars lip. Dan moest ik creatief zijn. Soms liet ik ze expres even uitrazen in het bos of de hele dag zwemmen, dan waren ze ’s avonds zo uitgeput, dat ze allemaal op tijd naar bed gingen en wij alle ruimte hadden om elkaar ongehinderd te verwennen.

Als Peter niet op zee is en ik thuis aan het werk ben, is overdag daarom een uitkomst, want dan zitten de kinderen allemaal op school en kunnen we ongestoord aan de gang. Alhoewel, een tijdje geleden belde mijn schoonmoeder naar Peter: zijn vader was net langs geweest om de boormachine terug te brengen. Hij was door de achterdeur binnen gekomen, had ons niet getroffen, dus had hij de machine op tafel gelegd.

“Voor de zekerheid doen we nu ook maar alle deuren op slot als we gaan seksen”

Op dat moment lagen wij net bij te komen van een vrijpartij. Ik weet zeker van dat mijn schoonvader door heeft gehad dat we thuis waren. Ik ben namelijk niet heel stil als we seksen: we sluiten bij voorbaat al de ramen zodat de buren niets van mijn gegil opvangen. Het idee dat mijn schoonvader ons bezig heeft gehoord, vind ik supergênant. Aan de andere kant, hij hoort vast liever dit dan ruzie. Maar voor de zekerheid doen we nu ook maar alle deuren op slot als we gaan seksen.”

Dit artikel stond eerder in Kek Mama.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.