In samenwerking met Kek Mama

Voor dít toffe, duurzame mode-evenement van C&A kun jij nu kaarten winnen

02.08.2000 12:08
duurzame mode-evenementen C&A
Goed zorgen voor onze planeet is belangrijk. Gelukkig poppen er steeds meer duurzame initiatieven op, óók op modegebied. Want eerlijk is eerlijk: als je kleding draagt, is het wel een fijne gedachte als deze duurzaam is geproduceerd én lang meegaat.

Zo komt C&A met een maternity- en babykledingcollectie, die niet alleen prachtig, maar ook hartstikke duurzaam is.

Wil jij deze duurzame mode ontdekken onder het genot van een hapje en een drankje? Dat kan tijdens het Fashion for Life event op donderdag 22 september, in de C&A winkel in de Amsterdamse Kalverstraat! Er zijn stylistes, workshops en natuurlijk mag je ook door de rekken struinen en kleding shoppen.

“Er zijn stylistes, workshops en natuurlijk mag je ook door de rekken struinen en kleding shoppen”

duurzame mode-evenementen C&A

Niemand minder dan influencer Lizet Greve is ook aanwezig op het event en deelt haar stylingtips: hoe kun je er leuk uitzien tijdens je zwangerschap, en welke kledingitems passen goed als je eenmaal bevallen bent? Na afloop word je meegenomen naar een andere locatie en krijg je uitleg over hoe kleding wordt gemaakt – én ga je met een goedgevulde goodiebag naar huis.

En het allerleukste: jij kunt kaarten winnen voor dit toffe event, want Kek Mama mag 10x 2 kaarten weggeven. Vul hieronder het aanmeldfomulier in en maak kans op kaarten voor Fashion for Life!*

[aanmeldformulier]

*Je kunt je aanmelden tot xxxx. Winnaars krijgen bericht.

duurzame mode-evenementen C&A