In samenwerking met Kek Mama

Sexy en vrouwelijk: déze schoentrends wil jij niet missen

25.09.2021 15:04
schoentrends-2021-herfst

Op deze hippe schoenen, die net zo lekker zitten als sloffen, ren je makkelijk achter je kind aan en hobbel je even enthousiast naar een werkoverleg als een vriendinnenavond of hete date. Benieuwd naar de sexy schoentrends van het najaar én hoe je ze kunt combineren? Lees dan vooral even verder.

1. Britse spark met een ruw randje

Kinderen van het schoolplein halen en door naar zwemles, terwijl je nog even onderweg wat ophaalt van kantoor: vandaag is wat comfort nodig. Maar zelfs dat kan toch ook hip en sexy? Welja. Sneakers zijn gelukkig helemaal ‘in’ en met een extra twist ogen ze ook nog stylish en gewaagd. De grove Coco Tess sneaker van VIA VAI heeft een dikke zool, is comfie en staat ook pittig bij een kort rokje. De Britse invloed is het ‘brogue’ dat in de coole sneaker is verwerkt. De gaatjes in het leer zorgen voor een spetterend tintje. Deze sneaker is in verschillende fijne kleuren te krijgen.
Hoe combineer je een grove sneaker eigenlijk verder? Kies voor lekker ‘oversized’ maar wel met een vrouwelijke twist. Draag deze hippe sneaker ook eens met een felgekleurde bandplooibroek of een sexy skinny. Voor een nonchalante outfit trek je een mom jeans aan met jouw favoriete hoodie en een blazer. Laat de enkels mooi bloot. Leuke combinatie-tips vind je ook bij VIA VAI. Wil je nog meer tips of stylingadvies? Dan kun je gewoon even met ze appen. Weet je direct wat je aan moet tijdens een spannende date.

 

2. Preppy platform

Wil toch je wat meer de hoogte in tijdens dat werkoverleg of die belangrijke afspraak, maar wel stevig in je schoenen staan? Platform schoenen geven jou een stijlvolle look, maar zitten ook gewoon lekker en staan spannend. Platform boots kunnen ook dit seizoen niet in jouw kast ontbreken. De bruine Bobbi Mint leren laarzen met stoere zool geven door de belijning een preppy uiterlijk en zijn gemaakt van het allermooiste leer. Hier ga je dus lang plezier van hebben, terwijl je er spetterend uitziet.
Bij hogere temperaturen combineer je deze stevige hippe laarzen met een maxi-jurk met decolleté of zachte linnen broek met t-shirt. Draag bij de koudere temperaturen die op de loer liggen de laars onder een zachte wollen jurk met een panty. Kiezen is best lastig, want de drie fijne kleuren mix & match je allemáál supersnel met jouw garderobe.

3. Sexy maar stoer

Weekendje weg met vriendinnen? Of met een hete date? – Ja, dat kan ook  ‘gewoon’ een spannende avond met je partner zijn-. Dat betekent heus niet dat je met pijnlijke tenen de hort op moet. Tijd om eens op te vallen met deze stoere boots. Door de krachtige combi van stoer en minimalistisch kun je écht alle kanten op met de Bobbi Moss boots. De platformzool met grof profiel maakt je look direct stoer. Tegelijkertijd zorgt de opvallende, goudkleurige gesp voor een vrouwelijke, sexy knipoog. Minimalistische kleding past hier mooi bij. Een lange trenchcoat is een geslaagde combi. Het liefst in dezelfde kleur voor een stralende ton-sur-ton look. Sta je meteen hip te zijn op het schoolplein, mooi meegenomen.

 

4. Vrouwelijk en comfortabel

Wil je jezelf een keer in een bruisende outfit hijsen voor dat spannende avondje uit? Dan hoef je heus niet hinkend over straat vanwege je hoge hakken. De Taara Stace laarzen van VIA VAI zijn gevoerd met soepel leer en een padded voetbed. Kortom, lekker comfi terwijl je toch op sexy hakken loopt. Deze stijlvolle laarzen staan extra mooi bij een stralende jurk of korte A-lijn rok. Een tas in dezelfde kleur maakt je look mooi af. Ben je in een casual stemming? Draag de laarzen dan met een fijne jeans. Ze staan ook mooi onder een klassieke, wijde pantalon of probeer eens een mooie culotte. Wéér een reden om lekker te shoppen.

 

Meer inspiratie?

Geïnspireerd door wereldwijde trends en invloeden, ontstaat de VIA VAI collectie aan de tekentafel in Kaatsheuvel. VIA VAI is verkrijgbaar op maar liefst 500 verkooppunten in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Noorwegen, Zweden en Denemarken. Er is er dus altijd wel eentje in de buurt. Maar ook fijn online: vandaag voor 17.00 uur besteld, is morgen al in huis. Met gratis verzending en retourneren. Pas je liever eerst? Achteraf betalen kan ook. Dat is nog eens makkelijk je garderobe aanvullen.

Kijk op viavaishoes.com