bizarre zomertrends

Je bikini ondersteboven aantrekken of een plastic spijkerbroek dragen? Niet gek hoor, als je daar zelf niet op komt. Wij zetten met liefde deze en andere bizarre zomertrends van 2018 voor je op een rij.

1. Upside down

 

????? - ? @iam_bikini

Een bericht gedeeld door Valentina Fradegrada (@valentinafradegrada) op

Hoe krijg je je bikinitop ondersteboven aan? Geen flauw idee, maar deze dame op Instagram bewijst dat het een fluitje van een cent moet zijn. Op haar Insta-profiel plaatst ze tal van kiekjes met de upside-down-bikini. Vooral de mannen zullen heel blij zijn met deze trend.

 

2. Badpak met je BFF

bizarre zomertrend

Op Etsy kun je een badpak bestellen met het gezicht van je beste vriendin. Heel simpel: upload één of meerdere foto's, bestellen en klaar is kees. Je hebt de keuze uit een badpak vol plaatjes óf 1 grote afbeelding van haar gezicht. Heb je nou nét deze zomer knallende ruzie? Geen punt, bestel je gewoon een badpak met je eigen hoofd erop.

 

3. Doorzichtige broek


Foto: Pretty Little Thing

Vorig jaar probeerde een Engelse winkelketen de doorzichtige broek op de markt te brengen, zonder succes. Maar dit jaar lijkt het bizarre kledingstuk wél een trend te worden. Wij vragen ons af waarom, want zie je het al voor je: de thermometer geeft dertig plus aan en jij loopt met plakkend plastic rondom je benen? Om nog maar te zwijgen van de blikken.
 

Lees ook
Fotoserie: 10x bizarre nagels >

 

4. Jeans op z'n kop

Net zo maf als de upside-down-bikini: een spijkerbroek die je op z'n kop draagt. Waarom? Tja, da's een hele goeie vraag.

 

5. Badpak voor mannen

 

? live your life. - @wwwhiiitneyyy

Een bericht gedeeld door Antoine Ward Jr. (@antoinewardjr) op

Ja, je leest het goed. Want je dacht toch niet dat die upside-down-bikini de gekste trend was. Je vent heeft deze zomer méér te vrezen.

 

6. Make-up voor je bum

 

Suns out bums out!✨? Who’s ready for the bank holiday weekend!???

Een bericht gedeeld door ✨GO GET GLITTER✨ (@gogetglitter) op

Wie dacht dat je make-up alleen voor je gezicht gebruikt, heeft het mis. Een kunstwerk maken van je billen schijnt dit jaar dé trend te zijn op festivals. Dus: pak een bus haarspray, spuit je bips vol en beplak 'm met glitter. De bijnaam: glitterkont. Hoe je vervolgens de rest van de dag gaat zitten, moet je zelf maar even uitvogelen.

 


 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

fotoserie bizarre nagels

Zie je jezelf al lopen met deze nagels? Niet altijd even eh... praktisch, maar deze bizarre nageltrends van Scary Mommy zijn wel heel grappig.

Vast geïnspireerd door Halloween

 

Of die leuke tandarts

 

Какая работа вам нравится больше ?1 or 2?

Een bericht gedeeld door Nail Sunny (@nail_sunny) op

 

Scherp

 

1 or 2?

Een bericht gedeeld door Nail Sunny (@nail_sunny) op

 

Zo kun je je kind natuurlijk nooit meer 'nee' verkopen

 

Lees ook:
Dit gebeurde er toen Jessica de nagels van haar zoontje lakte >

 

Zo lekker praktisch ook...

 

Who are you from Sailor Moon? сейлормун

Een bericht gedeeld door Nail Sunny (@nail_sunny) op

 

Tja...

 

Ear ? nails ?- ❤️ or ?? video by @edo_movs

Een bericht gedeeld door Nail Sunny (@nail_sunny) op

 

Hoe verzin je het ?

 

Wacht even...

 

Beard nails to impress your men ? lol - YAY OR NAY? video by @edo_movs

Een bericht gedeeld door Nail Sunny (@nail_sunny) op

 

...het kan nog veel gekker

 

#boobnails

Een bericht gedeeld door Baking Queen (@sugarpie1970) op

 

...

 

@victoriassecret Diamond ?? bra - YES OR NOT ? video by @edo_movs

Een bericht gedeeld door Nail Sunny (@nail_sunny) op

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

gratis-sport-apps

De nieuwjaarsvoornemens zijn ongetwijfeld nog een ver-van-je-bed-show, maar je kan ze maar alvast op je telefoon hebben staan, deze populaire sport-apps.

Nike Training Club

Een simpele hardloop-app, maar dan met leuke extra's. Je krijgt namelijk instructies van je trainer, kan zelf je favoriete nummers opzetten en alle work-outs worden beschreven in een instructievideo. In een paar klikken sla je je vorderingen op en dan als je heel goed je best doet, krijg je zelfs een applaus van je Facebookvolgers. Als je 'm koppelt aan je account, dan. Voor Android en iOS.

 

Sit Ups – Fitness Trainer

Ben je al blij als je vijf sit ups kunt doen zonder jezelf een hernia te bezorgen? Dan moet je deze app echt downloaden, want hij geeft elke dag aan hoeveel je moet trainen om jouw doel (honderd keer op en neer, bijvoorbeeld) te bereiken. Voor Android.

 

Lees ook
Plan maar vast wat vrije uurtjes in: met deze apps bespaar je zeeën van tijd >

 

7 Minute Workout for Women

Ga voor de 7 Minute Workout en neem elke dag even zeven minuten de tijd om wat calorieën te verbranden. Gewoon lekker thuis, zonder dag je naar de sportschool hoeft te tuffen. Voor Android en iOS

 

Runtastic Butt Trainer

Goed voor een strak achterste. Avatar Angie gidst jou door ruim 50 trainingsvideo’s. Geen zorgen: de moeilijkheidsgraad is aanpasbaar en je kunt specifiek op 'probleem' trainen. Voor Android en iOS

 

Daily Yoga

Hier vind je veertig yogafilmpjes, meer dan 300 houdingen én gratis achtergrondmuziek - hoef je alleen nog je matje uit te slaan. Voor Android en iOS.

 

Runkeeper

Ideaal, want deze app houdt je gemiddelde (hardloop)snelheid bij, vertelt hoeveel kilometer je hebt gelopen en je kunt ook nog intervaltrainingen doen. Na afloop deel je jouw resultaten met vrienden. Er is ook een betaalde versie waarmee je onder andere een trainingsschema kunt maken, maar ook met de gratis variant kom je al een heel eind. Voor Android en iOS.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >