WIN: een live optreden van Glennis Grace op jouw bruiloft

14.06.2019 09:01
win-live-optreden-glennis-grace-bruiloft

Whitney Houstons ‘I Will Always Love You’ staat al jaren in het rijtje van meest gedraaide nummers op bruiloften. Reden genoeg voor Glennis Grace om het niet alleen te zingen tijdens haar grootse concerten in Rotterdam Ahoy, maar ook tijdens een huwelijksceremonie. En misschien wel die van jou.

Toekomstige bruidsparen maken vanaf vandaag namelijk kans op een uniek (én eenmalig) optreden van Glennis op hun trouwdag. “Whitney wist niet alleen hele stadions te betoveren, haar muziek raakt juist ook op de meest intieme momenten”, aldus de zangeres. “Ik vind dit ontzettend bijzonder en wil ook dit talent van Whitney eren door een bruidspaar te verrassen met een vertolking van haar prachtige lied ‘I Will Always Love You’.”

 

Geef je op

Dit wil je toch? Ja, dit wil je. Want zeg eens eerlijk: wie kan nu over vijftig jaar tegen z’n kleinkinderen zeggen dat topzangeres Glennis jullie toe toezong op een van de mooiste dagen van jullie leven? Juist: niemand. Het enige wat nu nog belangrijk is, is dat de trouwdag gepland staat op zaterdag 29 juni. Én dat jij, je toekomstige echtgenoot, ceremoniemeester, vrienden en familie jullie opgeven. Dit kan door te reageren op whitneytribute.nl/wedding-crash. Oh, en om je nog extra over de streep te trekken:

Overigens geen man overboord als de prijs aan jullie neus voorbijgaat, want dan kunnen jullie de zangeres altijd nog op vrijdag 6 en zondag 8 september 2019 zien optreden in Rotterdam Ahoy. Tickets zijn verkrijgbaar via whitneytribute.nl en eventim.nl.