Sexy zomer: “Aha, u bent zeker de piloot?’, zei mijn dochter tegen mijn nieuwe vriend’

22.08.2023 17:22
sexy zomerflirts betrapt door kind Beeld: Getty Images

Allemaal goed en wel, zo’n oplettend kind. Maar wanneer je heerlijk op gang bent met je partner zit je er niet echt op te wachten, twee van die nieuwsgierige ogen.

Heleen (39), moeder van Liam (1), stiefmoeder van Dailey (16):

“Het was onze allereerste gezinsvakantie; we waren net een jaartje bij elkaar en hadden samen nog geen kind. Ik zou Alvin en zijn toen twaalfjarige zoon Dailey vergezellen naar een bungalow in Zeeland. Ik snap nog niet hoe het kon dat Dailey uitgerekend op het moment suprême ineens in onze slaapkamer stond.

Waterdichte verklaring

Hij lag een verdieping onder ons en de trap kraakte als een malle, maar wij hadden helemaal niet gemerkt dat hij naar boven was gelopen. Ik zat boven op Alvin en zag zijn zoon ineens in de deuropening verschijnen. Gelukkig had ik nog een hemdje aan.

‘Papa kon niet slapen en nu geef ik hem een massage’, flapte ik eruit. Het kind keek me met grote ogen aan, zei ‘oké’, draaide zich om en kroop weer in zijn eigen bed. Hij is er nooit meer op terug gekomen.”

Lees ook – Betrapt door je kind: ‘Sindsdien komt hij nooit meer onverwachts thuis’ >

Vliegensvlug

Farida (31), moeder van Saar (8):

“De avond voordat ik twee weken alleen met Saar naar ­Ibiza zou gaan, smokkelde ik mijn nieuwe vriend Marnix het huis in. Ik wilde Saar zo kort na de scheiding nog niet confronteren met een andere man. Marnix zou ook alleen komen voor een borrel en een afscheidskus, maar het liep uit op een enorme vrijpartij.

“Hij zou ook alleen komen voor een borrel, maar het liep uit op een enorme vrijpartij”

Na afloop wilde ik graag dat hij bij me bleef slapen. Dat zorgde voor een paar moeilijkheden; Saar moest weer in haar eigen bed overgelegd worden, want die kruipt halverwege de nacht altijd naast mij, en ik moest zorgen dat ik haar ’s morgens wekte, zodat ze niet een vreemde kerel in mijn bed zag liggen.

Alles ging goed, ik maakte haar op tijd wakker en nam haar snel mee naar beneden om te ontbijten. Dat gaf Marnix de kans zich ongemerkt te douchen en aan te kleden. Saar had niks in de gaten, babbelde aan een stuk door over de aankomende vliegreis. Ze zag Marnix pas toen hij in de huiskamer op de bank zat. Ik wilde net een smoes verzinnen, toen ze hem aankeek en vroeg: ‘Aha, u bent zeker de piloot?’”

Wil je nog meer mooie en herkenbare verhalen van mede-mama’s lezen? Neem nu een abonnement en ontvang Kek Mama elke maand als eerst op jouw deurmat.